5.7.18

Το γαρ πολύ του παιδαριώδους…

γεννά άφθονη ανοησία…

Κρίμα! Για τον Μπάμπη, που όσο κι αν τις απόψεις μας χωρίζει χάος, τον θεωρούμε πιο ξύπνιο από το πεντάμορφο αγόρι (Κυριάκο) που έχει για αρχηγό η ΝΔ.

Έπεσε και…
αυτός όμως, στη λούμπα. Στη γραμμή. Στον παιδαριώδη λόγο του Μητσοτάκη.

Ο Μοσκοβισί τους χάλασε την σούπα. Ιδιαίτερα μ’ εκείνο που είπε και κατεδάφισε το βασικό επιχείρημα της ΝΔ για την μη ύπαρξη τέταρτου μνημονίου.

Έτσι λοιπόν άρχισαν να τον αποδομούν λέγοντας πως ο Μοσκοβισί πια δεν έχει κανένα ρόλο (τι στην ευχή κλητήρας είναι, που έλεγε χθες κι ο Άκης Παυλόπουλος κι όχι ο Ευρωπαίος Επίτροπος επί των Οικονομικών;)! Κι άλλα πολλά ποικίλα και εν πολλοίς ανόητα.

Το ατυχές σχόλιο:

Ο Μοσκοβισί είναι ένας άνθρωπος χωρίς ιδιότητα, χωρίς κανένα ρόλο. Έχει τελειώσει και η ίδια η θητεία της Επιτροπής.

Επιπλέον τα πολιτικά πράγματα στην σοσιαλδημοκρατία, ειδικά στην Γαλλία, είναι καταστροφικά. Δεν μετρώ τον λόγο του. Καλώς ο Μητσοτάκης τον έβαλε στην θέση του.

Τι κάνει όμως ο Μοσκοβισί. Κάνει μία ζημιά στο Eurogroup. Με αποτέλεσμα να βγαίνει ένας Σεντένο πιο σκληρός απ’ ότι θα έβγαινε διαφορετικά.

Δυστυχώς, η καταστροφή είναι Σία μου, ότι ενώ τα πάντα θα έπρεπε να είναι ενθουσιασμένα επειδή βγαίνουμε στις Αγορές, έχουμε μπλέξει σε δύο μεγάλα προβλήματα. Το ένα είναι οι συντάξεις. Ο Σεντένο λέει ότι γίνεται, είπε πως. Εκεί η κυβέρνηση τα μπερδεύει σκόπιμα τα πράγματα εις βάρος των συνταξιούχων.

Το άλλο είναι ότι δεν έχουμε καθαρό ορίζοντα. Πρέπει να αποφασίσουν ποια πολιτική θα εφαρμόσουν από τον Σεπτέμβριο. Αυτό είναι που πρέπει να συζητηθεί. Αν υπάρχει καθαρός ορίζοντας, αν γίνουν εκλογές, όλα θα αλλάξουν. Αυτό που λείπει από την Οικονομία είναι ο ορίζοντας, η προοπτική…

Δεν υπάρχουν σχόλια: