11.7.18

«Όσο δεν έρχεται το Σκοπιανό στη Βουλή...

...μην περιμένετε εκλογές»...

Απαντώντας σε ερώτηση για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος δήλωσε πως «Όσο δεν έρχεται το Σκοπιανό στη Βουλή, μην περιμένετε εκλογές, θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας»...

Ο κ. Καμμένος έκανε δηλώσεις από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται μαζί με τον πρωθυπουργό για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Σε ότι αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα εφαρμοστεί ποτέ, κι αυτό διότι ο ίδιος θεωρεί πως δεν θα περάσει από τη Βουλή της ΠΓΔΜ, ούτε από το δημοψήφισμα στη γειτονική χώρα.

«Μπορεί να μαζεύουν προσκλήσεις και να φωτογραφίζονται, αλλά στο ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να μπουν όσο χρησιμοποιούν τον όρο Μακεδονία» τόνισε ο κ. Καμμένος.

Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ καταφέρεται κατά της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ -μια στάση που πολλοί θεωρούν ότι απειλεί την κυβερνητική σταθερότητα. Πρόσφατα μάλιστα ζήτησε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου να επιλυθεί το θέμα με «δημοψήφισμα ή εκλογές». Διαβεβαίωσε εξάλλου ότι θα φροντίσει ο ίδιος να μην κυρωθεί η συμφωνία από την ελληνική Βουλή.

Σε ερώτηση για την επίθεση της ΝΔ.εναντίον του πρωθυπουργού και των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την Αλβανία, ο κ. Καμμένος σχολίασε: «Να στείλουν τη Ντόρα να κάνει μνημόσυνο στον Χότζα...».

Ακόμα, ο υπουργός Άμυνας υποστήριξε πως «η Τουρκία έχει πιεστεί διεθνώς πολύ στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, διότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για παραλογισμό» -μια δήλωση που μεταφέρει το κλίμα που εισέπραξε ο υπουργός στις διμερείς επαφές που είχε με τους ομολόγους του των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Γαλλίας...

newpost.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: