4.7.18

Προπηλάκισαν τον καλεσμένο τους...

...υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Νίκο Μαυραγάνη. Και στη συνέχεια έκαναν σπέκουλα πάνω στη φράση του πως η υπογραφή του πρωθυπουργού μέχρι να κυρωθεί η συμφωνία, δεν της δίνει νομική ισχύ...

Κανείς δεν έχει αντίρρηση ο δημοσιογράφος να κάνει σκληρές ερωτήσεις και να επιμένει, εφόσον δεν παίρνει απάντηση, εξοντωτικά πάνω σε αυτές. Αλλά ο προπηλακισμός είναι άλλο πράγμα.

Οι...
παρουσιαστές της εκπομπής Σήμερα (ΣΚΑΪ) κάλεσαν τον Ν. Μαυραγάνη και δεν τον άφηναν να μιλήσει επειδή δεν τους άρεσαν οι - κομματικά αντίθετες με τη ΝΔ - απαντήσεις του.

Μίλαγαν συνέχεια επάνω του κι όταν αυτός προσπαθούσε να υπερασπιστεί τις απόψεις του παρουσιάζοντας ένα έγγραφο για το τι είχε κάνει στο Σκοπιανό η ΝΔ, δεν τον άφηναν να το διαβάσει και θεωρούσαν τις απαντήσεις του («δεν θέλετε να ακούσετε την αλήθεια») προσβλητικές για την δημοσιογραφική τους υπόσταση (ο ορισμός του κιτρινισμού).

Δύο τρεις φορές τον «επανέφεραν στην τάξη» και έκλεισαν άρον άρον τη συνομιλία. 

Η φράση, δε, του υφυπουργού Μεταφορών «από τα λίγα νομικά που ξέρω μέχρι να κυρωθεί η συμφωνία, η υπογραφή του πρωθυπουργού δεν έχει νομική υπόσταση» έγινε viral για τις επόμενες συζητήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: