3.7.18

Του έδειξαν την έξοδο...

Γιάννης Ραγκούσης...χωρίς να δώσουν απαντήσεις...

Χωρίς απαντήσεις στα πολιτικά ερωτήματα που έθεσε και στην ομολογουμένως αυστηρή κριτική που άσκησε εκ νέου στη Φώφη Γεννηματά, το Κίνημα Αλλαγής έδειξε την έξοδο στον...
Γιάννη Ραγκούση  με σημερινή δήλωση του εκπροσώπου Τύπου Παύλου Χρηστίδη. 
Συγκεκριμένα, κ. Ραγκούσης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛΛ. κατηγόρησε την ηγεσία του φορέα ότι ακολουθεί ένα δρόμο προς τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα να έχει αποκοπεί από την εκλογική βάση της Κεντροαριστεράς.



Όλα βεβαίως είχαν ξεκινήσει από τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Γ. Ραγκούσης στην «Εφ. Συν.» στις 23 Ιουνίου με την οποία προέβη στη σοβαρή καταγγελία περί «δολίου σχεδίου αιχμαλωσίας» του ΚΙΝ. ΑΛΛ. εκ μέρους Κυριάκου Μητσοτάκη υποστηρίζοντας ότι «με λεφτά του κ. Μαρινάκη επιχειρεί να χειραγωγήσει το Κίνημα Αλλαγής». 

Είχε μάλιστα χαρακτηρίσει τον αρχηγό της ΝΔ «Όρμπαν των Βαλκανίων», σημειώνοντας ότι θα ήταν κρίμα το Κίνημα Αλλαγής να ταυτιστεί μαζί του, ενώ δεν έκρυψε τη βαθύτατη απογοήτευσή του για τα τεκταινόμενα στην παράταξη της Κεντροαριστεράς.

«Εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής. Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», ανάφερε στη σημερινή σύντομη ανακοίνωσή του ο κ. Χρηστίδης, αποφεύγοντας όμως να πάρει θέση για τις αιχμές του στελέχους του φορέα για πολιτικές επιλογές του ΚΙΝ.ΑΛΛ. που ευθυγραμμίζονται με τη ΝΔ.

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του κ. Ραγκούση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ με τις οποίες καταλόγιζε στην επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής αντιδημοκρατική στάση, δίνοντας έμφαση στο ζήτημα του Μακεδονικού.

«Δεν υπάρχει πιο αντιδημοκρατική σοκαριστική απόφαση... κατήργησε το όργανο, επειδή διαφώνησε μαζί της», ανέφερε σχετικά με την τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝ. ΑΛΛ. Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Νιώθω οργή για όσα συμβαίνουν στο Κίνημα Αλλαγής και για αυτά ευθύνεται η ίδια η κα Γεννηματά».

Ο κ. Ραγκούσης διέψευσε κατηγορηματικά τα σχόλια ότι θέλει να μετακομίσει πολιτικά στον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας ότι είναι μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝ.ΑΛΛ και τον ενδιαφέρει ο φορέας να έρθει σε επαφή με την εκλογική βάση της Κεντροαριστεράς. «Σήμερα η ηγεσία και η κ. Γεννηματά ακολουθούν ένα δρόμο προς την ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη», υποστήριξε, ενώ τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της συμφωνίας για το Μακεδονικό.

Αργότερα, ο κ. Ραγκούσης ανέβασε στο twitter το εξής σχόλιο επαναφέροντας τις αιχμές του: 

«Αγαπητή Φώφη, απαντώντας στην ανακοίνωσή σου θα ήθελα παρακαλώ να κατανοήσεις ότι δεν συμπεριφέρομαι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ-στο οποίο παραμένω-ο οποίος απλώς αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του κ. Μαρινάκη κι υπεργολάβο του κ. Μητσοτάκη»...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: