4.7.18

Ο Θεοχάρης ρίχνει δίχτυα στο Ποτάμι...

Οι «δικοί» του επιστρέφουν στο Ποτάμι...

Ίσως να «ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα» που λέει κι ο θυμόσοφος λαός ή πραγματικά έχει μπει σε μια...
διαδικασία να βολιδοσκοπήσει το πολιτικό του μέλλον με μια ενδεχόμενη επιστροφή στο κόμμα με το οποίο εκλέχτηκε, αλλά στο δρόμο το εγκατέλειψε.

Ο Χάρης Θεοχάρης είχε φύγει με όχι και τόσο κόσμιο τρόπο από το Ποτάμι, κατηγορώντας τότε την ηγεσία του ότι αναζητά τρόπους να προσκολλήσει σε κάποιο σχηματισμό είτε κομματικό είτε τον κυβερνητικό.

Το κόμμα τότε τον καλούσε να παραδώσει και την έδρα του, αλλά εκείνος παρότι εκλεγμένος με λίστα ανεξαρτητοποιήθηκε και συνέχισε μόνος.

Το πρωί στο ΣΚΑΪ άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο και σήμερα λέει στο Newpost, ότι αφουγκράζεται τον κόσμο του και ακούει πολλούς να του λένε ότι ίσως τώρα με το την επανεκκίνηση που γίνεται να υπάρχει πεδίο ανάκαμψης και να βοηθηθεί το εγχείρημα.

Οι «δικοί» του επιστρέφουν στο Ποτάμι
Αν θεωρεί ότι έχουν αναιρεθεί οι λόγοι για τους οποίους έφυγε... είναι η φράση που αφήνουν μισοτελειωμένη για τον πρώην Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων ρίχνοντας ουσιαστικά το πήχη των προσδοκιών για κάποια θεαματική επανένωση στο άμεσο μέλλον.

Ο ίδιος πάντως από τον κόσμο που τον ακολουθεί εισπράττει ένα κλίμα επιστροφής στην πηγή και όπως λέει δεν μπορεί να λειτουργήσει ανθενωτικά ή να απομακρύνει τους πολίτες από την κοίτη του Ποταμιού...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: