1.7.18

Η Ρωσία έστειλε την Ισπανία στο σπίτι της!...

Η Ρωσία έστειλε την Ισπανία στο σπίτι της!
«Μπαμ» στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η οικοδέσποινα Ρωσία λύγισε την Ισπανία στη διαδικασία των πέναλτι, επικρατώντας με...
4-3 στα πέναλτι (1-1 στην κανονική διάρκεια) με ήρωα τον Ακινφέεν και μοιραίο τον Κόκε.

Ήρωας για τους νικητές ο Ιγκόρ Ακινφέεφ, ο οποίος απέκρουσε την εκτέλεση του Κόκε, η οποία ήταν η τρίτη για τη «φούρια ρόχα».

Η οικοδέσποινα, Ρωσία, άφησε στον τόπο την Ισπανία, επικρατώντας 4-3 στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση) και προκρίθηκε στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ήρωας για τους νικητές ο Ιγκόρ Ακινφέεφ, ο οποίος απέκρουσε την εκτέλεση του Κόκε, που ήταν η τρίτη για τη «φούρια ρόχα».

Έτσι, μετά την κάτοχο του τίτλου, Γερμανία, που σταμάτησε στους ομίλους, αλλά και τις Αργεντινή-Πορτογαλία, που αποκλείστηκαν στη νοκ-άουτ φάση, αποχαιρέτησε νωρίς ακόμη ένα μεγάλο «όνομα».

Πολύ κάκιστο το θέαμα στο Luzhniki (εκεί θα φιλοξενηθεί ο τελικός στις 15 Ιουλίου), με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες φάσεις. Το σκορ άνοιξε στο 12’, με αυτογκόλ του Ιγκνασέβιτς, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με… τακουνάκι έπειτα από… πάλη με τον Ράμος έπειτα από στημένη φάση. Η ισοφάριση ήρθε στο 41’ με εκτέλεση πέναλτι του Τζιούμπα, που έκανε ο Πικέ με χέρι μέσα στην περιοχή έπειτα από κεφαλιά του έμπειρου φορ.

sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: