10.7.18

Σκληρή δικαστική διαμάχη με πρωταγωνιστή τον... Σάκη Μπουλά...

skliri-dikastiki-diamaxi-me-prwtagwnisti-ton-saki-mpoula
Ο Σάκης Μπουλάς, που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2014, ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων: σύνθεση,τραγούδι, εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές, συναυλίες, δισκογραφία, υποκριτκή, παρουσίαση, κινηματογράφος, θέατρο.

Αυτό...
που θέλησε πολύ το χώρεσε ανάμεσα σε αυτά και δεν ήταν άλλο από τη δημιουργία ενός χώρου συνάντησης φίλων και ανθρώπων που αγαπούσαν τη δημιουργικότητά του. Έτσι έφτιαξε ένα πολύ ιδιαίτερο χώρος στην πλατεία Καρύτση, το «Shakespeare» καφέ-μπαρ, εστιατόριο.

Μετά τον θάνατο του, όλα τα περιουσιακά του στοιχεία πέρασαν στον αδερφό του Νίκο. Και ο πολυχώρος στην πλατεία Καρύτση, το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών δηλαδή που του ανήκαν, πέρασε στον Νίκο Μπουλά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Full Life, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, με εισαγγελική παραγγελία, προχώρησε στο σφράγισμα του, αφού κατάσχεσε τον εξοπλισμό. Η δικαστική απόφαση εκδόθηκε λόγω του ότι εκκρεμούσε, με τον θάνατο του Σάκη Μπουλά, η καταβολή τριών μισθωμάτων.

Από τότε ο χώρος παραμένει κλειστός και ο Νίκος Μπουλάς βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, απαιτώντας το σύνολο της δαπάνης που επωμίσθηκε ο αδερφός του στη δημιουργία του πολυχώρου, αλλά και διαφυγόντα κέρδη.

Προς το παρόν ο αδελφός του Σάκη έχει κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα, αναγκάζοντας τον ιδιοκτήτη να το κρατά σε αδράνεια, ενώ με πρόσφατη, αγωγή του διεκδικεί το ίδιο το ακίνητο, η αντικειμενική αξία του οποίου, υπολείπεται κατά πολύ της επένδυσης που έγινε. Σκοπός του είναι να επαναλειτουργήσει ο χώρος και να μείνει ζωντανή η μνήμη του αδερφού του.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: