8.7.18

Ύποπτος για εμπρησμό πρώην παίκτης της Άρσεναλ...

EmbueΎποπτος για εμπρησμό πρώην παίκτης της Άρσεναλ...

Στα τέλη του περασμένου χρόνου ο κόσμος του αγγλικού ποδοσφαίρου υπέστη ένα πραγματικό σοκ μαθαίνοντας τη δραματική τροπή που είχε πάρει η ζωή του Εμάνουελ Έμπουε.


Ο...
Ιβοριανός άλλοτε αμυντικός της Άρσεναλ και της Γαλατάσαραϊ σε συνέντευξη του στη Daily Mirror αφού επιβεβαίωσε ότι πάσχει από HIV αποκάλυψε ότι έχει μείνει απένταρος μετά το διαζύγιο του και εκλιπαρούσε για μία δουλειά.

Λίγους μήνες αργότερα ο Έμπουε όπως φαίνεται όχι μόνο δεν έχει μπορέσει να βρει το δρόμο του, αλλά αντιμετωπίζει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα καθώς συνελήφθη με την κατηγορία για απόπειρα εμπρησμού και... κακόβουλης επικοινωνίας!

«Η αστυνομία στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης για φερόμενο εμπρησμό σε οικία στη περιοχή του Ένφιλντ το Σάββατο 30 Ιουνίου συνέλαβε έναν 35χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται ως ύποπτος για τον εμπρησμό καθώς και για κακόβουλη επικοινωνία το Σάββατο 7 Ιουλίου έξω από την ίδια διεύθυνση», ανέφερε η ανακοίνωση της Αστυνομίας επιβεβαιώνοντας ότι ο 35χρονος άνδρας παραμένει υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα του Βορείου Λονδίνου.

Ωστόσο οι φίλοι του πρώην άσου της Άρσεναλ επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για τον Έμπουε εκφράζοντας φόβους για την ψυχική του υγεία αλλά και για το γεγονός ότι όντας πλέον χρεωκοπημένος δεν έχει τη δυνατότητα για να προσλάβει δικηγόρο...

Κι όλα αυτά συνέβησαν ένα μήνα μετά την εμφάνιση του στον αγώνα των παλαιμάχων της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στους παλαίμαχους της Άρσεναλ που είχε διεξαχθεί στο Μπερναμπέου με τον ίδιο να αγωνίζεται δίπλα στους Ανελκά, Σίμαν, Κάμπελ, Πάρλουρ για φιλανθρωπικό σκοπό...

Απ' ότι φαίνεται όμως εκείνο το ματς ήταν μια όαση στην... έρημο στην οποία έχει εγκλωβιστεί.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: