11.7.18

Το δράμα του Κύρτσου στις Βρυξέλλες...

...και οι συριζαίοι τροχονόμοι...

Δεν σέβονται τίποτα τελικά οι αστυνομικές αρχές στις Βρυξέλλες. Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από την «κραυγή αγωνίας» ενός...
έλληνα ευρωβουλευτή που έχει δώσει τόσες και τόσες μάχες στο ευρωκοινοβούλιο για τα εργατικά δικαιώματα, όπως ας πούμε η κατάργηση του «ξεπερασμένου» 8ωρου.

Αυτόν, λοιπόν, τον μαχητή ευρωβουλευτή, «κάποιοι» δεν τον άφησαν να πάει στο ευρωκοινοβούλιο ούτε με το αυτοκίνητό του, ούτε περπατώντας, χρησιμοποιώντας κάτι «αστείες» δικαιολογίες, ότι γίνεται η σύνοδος του ΝΑΤΟ και άλλα τέτοια «ασήμαντα», συγκριτικά με το «θεάρεστο» έργο που επιτελεί ο ίδιος.

Αλλά περισσότερο, τον κ. Κύρτσο ενόχλησε ότι η κυκλοφορία ρυθμίστηκε κατά τέτοιον τρόπο ώστε να περάσουν οι Ντόναλντ Τραμπ και Ζόραν Ζάεφ, με τις «απαράδεκτες» απόψεις τους, αντί ας πούμε να περάσει ο ίδιος και να περιμένουν οι άλλοι.

«Κομμένες στα δύο οι Βρυξέλλες λόγω συνόδου του ΝΑΤΟ. Δεν μπορώ να πάω στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο με αυτοκίνητο η περπατώντας. Οτι θα περίμενα υποχρεωτικά να περάσουν ο Τραμπ με τις απαράδεκτες απόψεις για την ΕΕ και ο Ζάεφ με τον” μακεδονικό” στρατό είναι κάτι που με ενοχλεί», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο κ. Κύρτσος.



Υ.Γ: Καλό θα ήταν οι αστυνομικές αρχές στις Βρυξέλλες να ζητήσουν, έστω και τώρα, μία συγγνώμη στον κ. Κύρτσο.

Υ.Γ 2: Δεν θα προκαλούσε καμία εντύπωση αν η αστυνομία των Βρυξελλών ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ. Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια μεταχείριση στον «γαλάζιο» ευρωβουλευτή...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: