11.7.18

Ο Αυγενάκης φεύγει, τα χαμόγελα επιστρέφουν...

Λίγους μήνες «μετράει» ακόμη στη θέση του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.

Συγκεκριμένα, η...
αποχώρηση Αυγενάκη από τη γραμματεία του κόμματος φαίνεται να είναι δεδομένη, ενώ ο χρονικός της ορίζοντας φτάνει έως το συνέδριο της ΝΔ, το οποίο άλλωστε έχει προαναγγελθεί εδώ και καιρό και αναμένεται να γίνει το φθινόπωρο ή το αργότερα στα τέλη του 2018.

Πάντως, σύμφωνα με πηγές από την Πειραιώς, η αντικατάσταση του κ. Αυγενάκη έχει σκορπίσει χαμόγελα σε αρκετά «γαλάζια» στελέχη, τα οποία «χρεώνουν» στον γραμματέα της ΝΔ αλαζονική ή και αυταρχική συμπεριφορά.

Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα στελέχη τα οποία έχουν γίνει αποδέκτες αρκετών σκληρών εκφράσεων, οι οποίες θα μπορούσαν ίσως και να χαρακτηριστούν ως απειλητικές.

Υπενθυμίζεται πάντως πως ο κ. Αυγενάκης είχε βρεθεί ξανά στο επίκεντρο δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο περί αντικατάστασής του όταν προέκυψε η υπόθεση σχετικά με τα περί συνομιλιών του με ποινικούς κρατούμενους, την οποία αποκάλυψε το «Documento» και οδήγησε στην παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου. Η αντικατάσταση τότε δεν πραγματοποιήθηκε, ωστόσο, θεωρείται βέβαιο πως δημιουργήθηκε ζήτημα εντός της ΝΔ, καθώς ακόμα και ο ίδιος «νομιμοποίησε» τη σχετική διακινούμενη φημολογία, καλώντας όσους ενδιαφέρονται για τη θέση του γραμματέα «να κρατήσουν την όρεξή τους για μετά το 12ο τακτικό συνέδριο».

Η ώρα, λοιπόν, φαίνεται πως πλησιάζει αρκετά…

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: