4.7.18

Ούνα φάτσα... άλλη ράτσα...

Στο πλαίσιο διερεύνησης της διαφθοράς και της διαπλοκής στην Ιταλία οι ανώτατοι δικαστές δεν διστάζουν να πραγματοποιούν έρευνες κατά στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, ενώ φτάνουν να...
ενοχοποιήσουν όχι μόνο συνολικά το κομματικό ταμείο της Λέγκας του Βορρά αλλά και τον τρόπο εκλογής του υπουργού Εσωτερικών με χρήματα και μεθόδους που προσομοιάζουν σε δράσεις της μαφίας.

Για ποσό 50 εκατ. ευρώ κάνουν λόγο οι δικαστές και μάλιστα τα ζητούν για λογαριασμό του ιταλικού δημοσίου.

Αρνήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν ο υπ. Εσωτερικών και πρόεδρος της Λέγκας, Ματέο Σαλβίνι.

Στην ταλαίπωρη και χρεοκοπημένη χώρα μας τα κόμματα που συγκυβερνούσαν πήραν δανεικά 380 εκατ. ευρώ, τα σκάνδαλα μόνο στην υγεία φτάνουν τα 23 δισ., «γαλάζια» και «πράσινα» στελέχη όλων των βαθμίδων κοσμούν δικογραφίες με κακουργηματικές διώξεις. Αλλά όλα αυτά είναι σκευωρίες που στήνονται στα υπόγεια του Μαξίμου και μάλιστα με τη βοήθεια επίορκων ανώτατων δικαστικών.

Στην Ελλάδα ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και σημερινός πρόεδρος της Ν.Δ. είχε στενές σχέσεις και δεκάδες συναντήσεις με τον καταζητούμενο Χριστοφοράκο της Siemens ενώ ακόμα και σήμερα δεν μπαίνει στον κόπο να διαψεύσει τις στενές σχέσεις του με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Novartis.

Στην Ελλάδα όποιος δικαστής τολμήσει να τα βάλει με επιχειρηματίες που δεσπόζουν στην οικονομία και στην κοινωνία μαύρο φίδι που τον έφαγε. Ακόμα και οι ίδιοι οι συνδικαλιστές συνάδελφοί του τον αδειάζουν και το πιθανότερο είναι μια μετάθεση στο Διδυμότειχο!...

Α.Ψ.

Από τη στήλη Παρασκήνια

efsyn.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: