24.7.18

Απίθανοι...

Είναι ανθρωπίνως αδύνατον όταν είσαι πολλές ώρες στον τηλεοπτικό αέρα να μην κάνεις λάθη. Αυτό όμως ισχύει για τους ρεπόρτερ που βρίσκονται μέσα στις...
φωτιές! Οι υπόλοιποι (από το στούντιο δηλαδή), ανήκουν σε άλλη κατηγορία! 

Σε αυτή λοιπόν την τελευταία, ξεχώρισαν ή πιο σωστά δεν πέρασαν απαρατήρητοι παρά τις τραγικές εικόνες που έχουν πλημμυρίσει τις οθόνες μας και την καταστροφή που ξημέρωσε γύρω μας, η Εύα Αντωνοπούλου και ο Μάρκος Δεϊμέζης από τον ΣΚΑΙ και η Ελένη Τσαγκά από το STAR!

Κωδικοποιημένα γιατί οι ώρες είναι δύσκολες. Η Εύα Αντωνοπούλου είναι σούπερ όσο μιλάνε οι ρεπόρτερ! Το παρατηρήσαμε και στις τουρκικές εκλογές που παρουσίασε πρόσφατα… Με τις πυρκαγιές το επιβεβαίωσε όμως: όλα είναι μια χαρά αρκεί να μη μιλάει!

Ο Μάρκος Δειμέζης πρέπει να ανακηρυχθεί ο «Προέχει η ασφάλεια των δημοσιογράφων»! Τους έδιωχνε όλους! Κάθε δεύτερη ατάκα προέτρεπε τον ρεπόρτερ που συνομιλούσε να φύγει από το σημείο που έβγαζε το ζωντανό, επαναλαμβάνοντας διαρκώς την ίδια φράση!

Τέλος στην Ελένη Τσαγκά ανήκει η επική ατάκα «Δεν θέλουμε να ερμηνεύσουμε» που εκστόμισε η δημοσιογράφος όταν υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας υπαινίχθηκε ότι υπάρχουν νεκροί! Η Ελενάρα θεώρησε σκόπιμο αντί να ρωτήσει περισσότερες πληροφορίες, να το βουλώσει λέγοντας τη φράση που θα συνοδεύει για πάντα την τηλεοπτική της καριέρα!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: