24.7.18

Δραματικές εκκλήσεις για πατέρα και τον 11χρονο γιο του...


Αγωνία για τους αγνοούμενους στη Ραφήνα...
Δραματικές εκκλήσεις απευθύνουν πολίτες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, για οικείους τους που αγνοούνται στην περιοχή της Ραφήνας. Σύμφωνα με...
ανάρτηση μία γυναίκας στο Facebook δύο άνθρωποι αγνοούνται στην περιοχή της Ραφήνας. Πρόκειται για έναν πατέρα με το γιο του των οποίων τα ίχνη έχουν χαθεί από χθες το απόγευμα στις 6. Πρόκειται για τον 54χρονο Γρηγόρη Φύτρο και τον γιο του τον 11χρονο Ανδρέα. Δυστυχώς, η 14χρονη κόρη της οικογένειας, Εβίτα, βρέθηκε νεκρή. Η Chryss Tass απευθύνει έκκληση για βοήθεια σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. «Βοηθήστε μας!!!!! SOS!!!! Αγνοούνται από εχθές στις 6 από το Ματι Αττικής. Γρηγόρης Φυτρος ετών 54 κ ο γιος Ανδρέας Φυτρος ετων 11. Βρέθηκε νεκρή η κόρη 14 ετών Εβίτα Φυτρου. Κοινοποιήστε παιδιά αγνοούνται. Βοηθήστε μας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το 6947617474», αναφέρει στην ανάρτησή της.


Άλλη κάτοικος της Ραφήνας, η Μαρία Μεγαγιάννη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για δικούς ανθρώπους στη Ραφήνα οι οποίοι αγνοούνται από χθες το απόγευμα στις 7.
«Αγνοούνται από χθες το απόγευμα στις 7! Στην περιοχή της Ραφήνας!
Σας παρακαλώ πολύ οποίος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μου ή με την Eleni Filippopoulou.
Σας παρακαλώ πολύ! SOS τηλέφωνο επικοινωνίας: 6955191144 Ελένη Φιλιπποπούλου», αναφέρει.



Παράλληλα άλλη γυναίκα στο Μάτι αναζητά τον αδερφό της ζητώντας βοήθεια από τον κόσμο για την ανέρευσή του. «Αυτός εδώ είναι ο αδερφός μου και αγνοείται στην πυρκαγιά στο Μάτι παραπάνω από ένα 24ωρο! Όποιος τον έχει δει ή ξέρει κάτι, παρακαλώ να μας ενημερώσει! Κοινοποιήστε το για να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι! Ευχαριστώ...» αναφέρει η γυναίκα.




lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: