2.9.16

Τσίπρας για άδειες: Σε αυτόν τον τόπο σταματαει η ανομία και η ασυδοσία...


Μετ από 27 ολόκληρα χρόνια,  στον τηλεοπτικό χώρο, μπαίνουν κανόνες. Και οι νόμοι ισχυουν για όλους...
-Τα 246 εκατ. θα δοθούν σε ευπαθείς ομάδες και στην κοινωνία...
«Σημαντική είδηση που δίνει ένα μήνυμα εντός και εκτός Ελλάδας ότι σε αυτόν τον τόπο σταματάει η ανομία και η ασυδοσία». Με αυτόν τον τρόπο αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της δημοπρασίας για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος σήμερα εγκαινιάζει τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών.

Όπως είπε «εδώ όλοι θα είναι...
ίσοι μετά από 27 χρόνια ανομίας στον τηλεοπτικό χώρο, οι νόμοι θα ισχύουν για όλους. Αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας και αυτό δεν αφορά τον υπουργό Επικρατείας».

«Ο διαγωνισμός που έληξε σήμερα έδωσε ένα απροσδόκητα υψηλό τίμημα που ταυτόχρονα δίνει το σήμα και στους ξένους επενδυτές ότι σε αυτόν τον τόπο θα υπάρχουν κανόνες και αδιάβλητοι διαγωνισμοί», συνέχισε, ενώ διεμήνυσε: «Οι κυβερνήσεις δεν θα παίζουν πια παιχνίδια με διάφορα κόλπα, για να δίνουν τα έργα σε φίλους και ημέτερους. Θα υπεραπιστούμε μέχρι τέλους το δημόσιο συμφέρον». 

Αναφερόμενος στο ποσό που μπαίνει στα κρατικά ταμεία από τον διαγωνισμό είπε ότι είναι σημαντικό στην περίοδο της κρίσης και πως μέχρι το τελευταίο ευρώ θα κατευθυνθεί σε έκτακτες δράσεις για τη στήριξη ευπαθών ομάδων και στην κοινωνία που το έχει ανάγκη. 

«Δεσμεύομαι ότι μέχρι και το τελευταίο ευρώ αυτών των χρημάτων θα κατευθυνθεί σε έκτακτες δράσεις για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων και τη στήριξη της κοινωνίας που το έχει ανάγκη», είπε χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι η κυβέρνηση δεν είχε προυπολογίσει τα 246 εκατ ευρώ αναφέροντας ότι τα 2/3 αυτού θα μπουν στα δημόσια ταμεία έως το τέλος του χρόνου και το 1/3 έως το τέλος του 2017. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: