27.9.16

Παρερμηνεία ή εκτός γραμμής;...

Αναστασιάδης ΣάββαςΕσωκομματικούς «τριγμούς» προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σάββα Αναστασιάδη σχετικά με το ενδεχόμενο απόκτησης τηλεοπτικής άδειας από τον Ιβάν Σαββίδη. Ο βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε πως «είναι θετικό να αποκτήσει κανάλι» ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, κόντρα στη γραμμή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως αυτή...
είχε διαμορφωθεί χθες με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος του Μοσχάτου.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επανήλθε με νέα δήλωση επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. «Σκόπιμα κάποιοι παρερμήνευσαν σημερινή μου δήλωση, επιδιώκοντας να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις» ανέφερε.

Ο Σάββας Αναστασιάδης το πρωί της Τρίτης δήλωνε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά»: «Είναι θετικό να αποκτήσει κανάλι ο Ιβάν Σαββίδης» και «δεν συμμερίζομαι τις ανησυχίες για τους Ρώσους επιχειρηματίες που επενδύουν στη χώρα, εξάλλου αυτοί είναι πολλοί, απλώς δεν είναι τόσο δημοφιλείς όσο ο Σαββίδης, γιατί δεν έχουν δραστηριοποιηθεί και στο ποδόσφαιρο».

Χθες πάντως, ο Γιώργος Κουμουτσάκος είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: Για τη Νέα Δημοκρατία «είναι αδιανόητο η Επιτροπή να προχωρήσει στον πέμπτο πλειοδότη, που μόνος του έχει παραδεχθεί δημόσια ότι συμμετείχε στο διαγωνισμό, όχι για να πάρει άδεια, αλλά για να ανεβάσει το τίμημα» αναφερόμενος στον Ιβάν Σαββίδη.

Μετά τις «αναταράξεις» από τις πρωινές δηλώσεις του, ο Σάββας Αναστασιάδης, δήλωσε: «Ο διαγωνισμός - παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες, από χθες έχει καταρρεύσει οριστικά. Η κυβέρνηση οφείλει να βάλει τέλος στη φαρσοκωμωδία του καναλάρχη - Παππά» και πρόσθεσε: «Σκόπιμα κάποιοι παρερμήνευσαν σημερινή μου δήλωση, επιδιώκοντας να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις»...


Σ.Ι., efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: