16.9.16

9 πράγματα απ' το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του MEGA...

Τα φώτα έσβησαν, και η επίσχεση εργασίας ξεκίνησε...(που ίσως δε θα μπορούσαν να είχαν συμβεί στο πρώτο του!)...

Απ' ό,τι φαίνεται, χτες προβλήθηκε απ' το Mega το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Σύμφωνα με το aixmi.gr, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι του «Μεγάλου Καναλιού» -μεταξύ αυτών και όλοι οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες- έχουν κάνει επίσχεση εργασίας, η οποία επιδόθηκε χτες. 

Έτσι, από σήμερα δεν...
υπάρχει κανένας διαθέσιμος να παρουσιάσει δελτίο -οποιοδήποτε δελτίο. 

Επίσχεση εργασίας, σημειωτέον, έχουν κάνει και οι τεχνικοί, η οποία αναμένεται κατά πληροφορίες να ξεκινήσει από την προσεχή Δευτέρα. 

Αν δεν αλλάξει κάτι, το κανάλι σύντομα εκτός απ' τους εργαζόμενους θα χάσει και την πανελλαδική του άδεια. Προσωπικά ελπίζω ότι το μεσημεριανό, σημερινό δελτίο δεν θα είναι το τελευταίο, όμως ως τέτοιο παρουσιάζεται. 

Να μερικά θέματα του τελευταίου δελτίου: 

1. Η αδειοδότηση των καναλιών 



Τι ειρωνεία, που πριν από 27 χρόνια, στο πρώτο πρώτο δελτίο η παρουσιάστρια, (σαφώς πιο γνωστή απ' την τωρινή και επίσης λιγότερο κλασικά ντυμένη) απ' τα πρώτα πράγματα που είπε είχαν σχέση με τα ιδιωτικά κανάλια - και συγκεκριμένα για το πώς επιτέλους δεν θα είχαμε μόνο κρατική τηλεόραση...

 
Να σημειωθεί ότι όταν δόθηκαν οι πρώτες άδειες στους εκδότες, ο Συνασπισμός ήταν στην κυβέρνηση 

 2. Η έκρηξη ξενοφοβίας του 2016  

9 πράγματα απ' το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του MEGA (που ίσως δε θα μπορούσαν να είχαν συμβεί στο πρώτο του!) 
Το δεύτερο θέμα του τελευταίου δελτίου, δεν θα μπορούσε καν να περάσει απ' το μυαλό όσων είδαμε ζωντανά τον Νοέμβριο του 1989 το πρώτο δελτίο του Μέγκα. Τότε σχεδόν καθόλου ξένοι δεν υπήρχαν στην Ελλάδα: ούτε Αλβανοί, ούτε "Ρωσοπόντιοι" ούτε φυσικά πρόσφυγες είχαν περάσει ακόμη τα σύνορά μας, ώστε να τους κατηγορούμε για τα πάντα... 

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο του Άρη Δημοκίδη από lifo.gr πατήστε ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια: