13.10.15

«Αλέξη, δεν ξέρεις τί χάνεις»...

 Το μήνυμα της «Αυγής» στον πρωθυπουργό...
Ένα μήνυμα στον πρωθυπουργό στέλνει σήμερα η εφημερίδα «Αυγή», με αφορμή ένα επεισόδιο που έγινε στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εφημερίδα απευθύνεται στον πρωθυπουργό μ' ένα...

παραπολιτικό υπό τον εύγλωττο τίτλο «Αλέξη, δεν ξέρεις τί χάνεις» και, ορμώμενη από το περιστατικό αυτό, τον καλεί να… διαβάζει τακτικότερα τα άρθρα και τα ρεπορτάζ της.

Προχθές, όταν ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίαζε την πρότασή του για την Πολιτική Γραμματεία, κάποιο στέλεχος του κόμματος τον διέκοψε και τού είπε να μην συνεχίσει «γιατί αυτά τα έχουμε διαβάσει από το πρωί στην Αυγή».


Ήθελε, με άλλα λόγια, να τον «καρφώσει» για προειλημμένες αποφάσεις. Ο Αλέξης Τσίπρας συνέχισε την ομιλία του, λέγοντας στο εν λόγω στέλεχος ότι «τώρα τελευταία δεν διαβάζει Αυγή γι αυτό και δεν ξέρει τι γράφει». Αυτή η φράση φαίνεται, λοιπόν, ότι ενόχλησε την εφημερίδα, η οποία απευθυνόμενη προς τον πρωθυπουργό, επισημαίνει: «Αν ήταν ένας ελιγμός του πρωθυπουργού ή μία διάψευση του διαδεδομένου μύθου περί «κομματικού εντύπου», θα ήμαστε περιχαρείς. Αν, όμως, έχει κάποια δόση αλήθειας, τότε ένα έχουμε να τού πούμε: Αλέξη δεν ξέρεις τι χάνεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: