30.10.15

Για το προσφυγικό θα μιλήσει στην "Ωρα του Πρωθυπουργού", ο Αλέξης Τσίπρας...

Το μείζον πρόβλημα των πρωτοφανών προσφυγικών ροών και της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση για την αντιμετώπισή του θα βρεθεί ...
σήμερα στο επίκεντρο της Ώρας του Πρωθυπουργού. Ο Αλέξης Τσίπρας θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου, στη σκιά της νέας προσφυγικής τραγωδίας που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στο Αιγαίο.

Την ίδια ώρα, κύκλοι της κυβέρνησης σημειώνουν πως οι δραματικές εικόνες από την Λέσβο, που έχουν συγκλονίσει όλον τον κόσμο, είναι ενδεικτικές του δράματος που συγκλονίζει την περιοχή μας.

Τονίζουν ότι η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει συνεχώς μέτρα για την φιλοξενία των ανθρώπων αυτών, καθώς και για την οργάνωση της φιλοξενίας, της ταυτοποίησης και της μετεγκατάστασης τους, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι ο αγώνας αυτός είναι αγώνας για να αναδειχτεί το ανθρωπιστικό πρόσωπο της Ευρώπης, εκεί που άλλοι υψώνουν τις σημαίες της ξενοφοβίας και του ακροδεξιού λαϊκισμού.

Οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν ότι στην προσπάθεια αυτή αναμένεται και η θετική συμβολή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αντί για την ανέξοδη κριτική και τις αμφιλεγόμενες λαϊκιστικές κορώνες που ακούγονται μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: