22.10.15

Το Πρόγραμμα του Φρανσουά Ολάντ...



Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του Γάλλο προέδρου, στην Αθήνα:

16.50: Αφιξη του Φρανσουά Ολάντ και της γαλλικής αντιπροσωπείας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Υποδοχή από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα...

Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη. Υποδοχή από τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο
17:45: Αφιξη στο Προεδρικό Μέγαρο και επίσημη τελετή υποδοχής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Θα ακολουθήσει ημίωρη συνάντηση των δυο Προέδρων στο Προεδρικό Μέγαρο και αμέσως μετά διευρυμένες συνομιλίες των δυο αντιπροσωπειών, και στη συνέχεια τελετή παρασημοφόρησης του Γάλλου Προέδρου Ολάντ από τον Προκόπη Παυλόπουλο.
20.00: Επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.


Το πρόγραμμα της Παρασκευής

8.30: Αφιξη του Φρανσουά Ολάντ και της επίσημης αντιπροσωπείας για την Πρεσβεία της Γαλλία, όπου θα έχουν συνάντηση με επιχειρηματίες.
9.45: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες και κοινή συνέντευξη Τύπου.
12.00: Αφιξη στη Βουλή, όπου ο Φρανσουά Ολάντ θα απευθύνει ομιλία.
Θα ακολουθήσουν:

Περιήγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης και γεύμα που θα παραθέσει ο πρωθυπουργός προς τιμήν του Φρανσουά Ολάντ και της γαλλικής αντιπροσωπείας.
Εκδήλωση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, όπου θα πραγματοποιηθεί τελετή ανακήρυξης του γάλλου προέδρου Ολάντ ως Επίτιμου Διδάκτορα.
16:00: Αφιξη του Φρανσουά Ολάντ στη Γαλλική Σχολή Αθηνών (Διδότου 6, Αθήνα) όπου θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της γαλλικής κοινότητας και αμέσως μετά θα μεταβεί στην έδρα της Ελληνικής Πρωτοβουλίας Τεχνολογικών Σχηματισμών "Κοραλλία".
19.00: Αναχώρηση της γαλλικής αντιπροσωπείας από το Ελευθέριος Βενιζέλος για το Παρίσι.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: