3.6.11

Και δεύτερο show ψάχνουν στον ΑΝΤ1...


Τα ταλέντα του ΑΝΤ1 δεν θα είναι τα μόνα που θα διεκδικήσουν την ψήφο του κοινού και των κριτών την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το κανάλι του Αμαρουσίου έβαλε σκοπό να... βρει ένα -ίσως και δύο- TV σόου για τη ζώνη του prime time. Και όπως όλα δείχνουν, ψάχνει να βρει μουσικό αντίδοτο στο «Just the two of us» του Mega.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι άνθρωποι του καναλιού έχουν ήδη στα χέρια τους δύο - τρεις εναλλακτικές προτάσεις και ένα διεθνές concept για τα βράδια της ζώνης υψηλής τηλεθέασης την επόμενη σεζόν.

Όσο για τους συμμετέχοντες, θα επιλεγούν διάσημοι και αναγνωρίσιμοι, αφού στόχος είναι να επαναληφθεί η επιτυχία σε ποσοστά τηλεθέασης του «Dancing with the Stars».

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι το X- Factor μπήκε στο συρτάρι και ότι ο Σάκης Ρουβάς παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις του ΑΝΤ1 ως ο αγαπημένος παρουσιαστής του καναλιού, η απόφαση να βγει στον αέρα ένα ακόμη σόου που θα βασίζεται στο τραγούδι φαντάζει όλο και πιο πιθανό.

Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν έως την επόμενη εβδομάδα. Πηγές από τον ΑΝΤ1 επιμένουν πως το νέο σόου θα είναι από τα πρώτα υποψήφια προγράμματα προς έγκριση.
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: