30.6.11

Νέο κάλεσμα των Αγανακτισμένων για απόψε στο Σύνταγμα...


Σήμερα , Πέμπτη, οι Αγανακτισμένοι με ανακοίνωση τους καλούνε τον κόσμο να επανέλθει δυναμικά στην πλατεία Συντάγματος στις 19:00 για να καταδικάσουν μαζί με τα μέτρα τη βαναυσότητα της ... αστυνομίας και την απαράδεκτη συμπεριφορά της εις βάρος των πολιτών.

Συγκεκριμένα δηλώνουν ότι: «Δε θα φύγουμε απ’ τους δρόμους και τις πλατείες αν δε φύγουν. Η κυβέρνηση έντρομη μπροστά στο κύμα κοινωνικής αγανάκτησης που έχει προκαλέσει η πολιτική των μνημονίων, του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και του εφαρμοστικού νόμου, καταφεύγει καθημερινά στο μοναδικό «όπλο» που της έχει απομείνει, στην ωμή αστυνομική βία, την τρομοκρατία και το χτύπημα των μεγάλων απεργιακών συγκεντρώσεων σε δρόμους και σε πλατείες.

Ελπίζει ότι με αυτό τον τρόπο θα αναχαιτίσει τη μαχητική αντίδραση των εργαζομένων και όλου του ελληνικού λαού, που αγωνίζονται για την ανατροπή των βάρβαρων, αντικοινωνικών μέτρων που θέλουν να επιβάλλουν κυβέρνηση και τρόικα.

Οι εργαζόμενοι και ο ελληνικός λαός με τους αγώνες τους θα ανατρέψουν αυτά τα μέτρα, και μαζί με αυτά θα σαρώσουν την κυβέρνηση και όσες πολιτικές δυνάμεις τα στηρίζουν.

Η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί όλους τους εργαζόμενους, -ες να συνεχίσουν τον αγώνα, συμμετέχοντας μαζικά και αποφασιστικά στους απεργιακούς αγώνες που έρχονται, αλλά και στις συγκεντρώσεις στις πλατείες όλης της χώρας.

Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν απόψε στις 7 μ. μ. στη συγκέντρωση του Συντάγματος και με μαχητικό τρόπο να καταδικάσουν μαζί με τα μέτρα την αστυνομική βία και την καταστολή των προηγούμενων ημερών.»

Τέλος καλούν τον κόσμο στη προσυγκέντρωση στο στέκι του συντονισμού των σωματείων και της επιτροπής « Δεν χρωστάμε- Δεν πουλάμε- Δεν πληρώνουμε» στις 19:00 στη συμβολή των οδών Όθωνος και Αμαλίας.
newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: