29.6.11

Σε αποσύνθεση η ΔΗΣΥ!- Και ο Σκυλακάκης στο αντάρτικο...


Mέχρι και ο Σκυλακάκης κάνει αντάρτικο στην Ντόρα. Ο ευρωβουλευτής, δήλωσε πριν από λίγη ώρα στις Βρυξέλλες ότι τάσσεται υπέρ του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, αδιαφορώντας προφανώς για το γεγονός ότι η Ψηλή και οι βουλευτές της ψήφισαν σήμερα "παρών".

Μάλιστα, o ... Σκυλακάκης! δεν παραλείπει να σημειώσει πως εξέφρασε ευθαρσώς την θέση του αυτή στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Στη διάρκεια του Πολιτικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας τοποθετήθηκα με απόλυτη σαφήνεια υπέρ της ψήφισης από το κόμμα, του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Παρά τις προφανείς και μεγάλες αδυναμίες του, που μπορούν και πρέπει να διορθωθούν από μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, που αργά ή γρήγορα πρέπει να αναλάβει τις τύχες της χώρας, η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, από όσο γίνεται μεγαλύτερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αποτελεί κρίσιμη επιλογή για να διατηρήσουμε ελπίδες αποφυγής της χρεοκοπίας. Η Ευρώπη έχει ταυτίσει απόλυτα το μεσοπρόθεσμο με τη βούλησή μας ή όχι να προχωρήσουμε τις μεταρρυθμίσεις. Η εικόνα της χώρας (με κεφαλαιώδη ευθύνη του πολιτικού της συστήματος), ως ανεπίδεκτης προσαρμογής στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα, διαμορφώνεται μέρα με την ημέρα στα άλλα κράτη μέλη. Αν η εικόνα αυτή αποκρυσταλλωθεί η Ευρώπη αργά ή γρήγορα θα μας εγκαταλείψει. Όσοι αντιλαμβάνονται τον θανάσιμο αυτό κίνδυνο, οφείλουν να αγωνίζονται για να τον αποτρέψουν. Προσωπικά θα συνεχίσω να το κάνω αυτό με όση δύναμη διαθέτω».

ΑΞΙΖΕΙ: Έτσι όπως πάει το πράγμα μόνο για την "Μπουμπού" μπορεί να είναι σίγουρη η "Ψηλή".

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Για την ιστορία και μόνο, αξίζει να σημειωθεί πως ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους έχουν παράπονα πολλά στελέχη από την Ντόρα, είναι η υπερπροβολή του Σκυλακάκη και η απαξίωση άλλων μελών του κόμματος.
http://www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: