30.6.11

Αλέκα Παπαρήγα: Πρακράτος δίχως τη στήριξη κράτους δεν υπάρχει...


Οργανωμένο κυβερνητικό σχέδιο, με στόχο την τρομοκράτηση των πολιτών και την παραίτηση των εργαζομένων από τους αγώνες τους, βλέπει η Αλέκα Παπαρήγα πίσω από τα επεισόδια των τελευταίων 48 ωρών. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου εξέφρασε αμφιβολίες για το αν... θα αποκαλύψει την αλήθεια η ένορκη διοικητική εξέταση που διέταξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. "Αν βγεί η αλήθεια τότε θα πρέπει να παραιτηθεί", είπε. Ερωτηθείσα να ζητάει την παραίτηση του Χρ. Παπουτσή, είπε ότι το ζητούμενο είναι να αλλάξουν οι συσχετισμοί και όχι να φύγει ο νυν υπουργός και να έλθει στη θέση του κάποιος άλλος.

Το επίσημο κράτος συγκροτεί μηχανισμούς που τους εμφανίζει ως αυθόρμητους, δήλωσε, προσθέτοντας ότι "παρακράτος δίχω την στήριξη κράτους δεν υπάρχει".

Η γ.γ. του ΚΚΕ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση αξιοποίησε το πολυφωνικό και "θολό", όπως το χαρακτήρισε, κίνημα των "αγανακτισμένων" και το χρησιμοποίησε σε αντιπαράθεση με το λαϊκό κίνημα. Ισχυρίστηκε ότι υπάρχει σχέδιο σύγκρουσης των "αγανακτισμένων" με το ΠΑΜΕ, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στην αστυνομία να μπεί στην πλατεία Συντάγματος, αλλά και να φανεί ότι οι πολίτες δεν θέλουν το ΚΚΕ.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: