30.6.11

Εξώδικο Μαρινάκη σε «Goal News»...


Εξώδικο κατά της διεύθυνσης της αθλητικής εφημερίδας «Goal News» κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπου κάνει λόγο για αναλήθειες, μυθεύματα και ανακρίβειες με αφορμή την υπόθεση των ύποπτων αγώνων
Εξώδικο Μαρινάκη σε «Goal News»

Αναλυτικά το εξώδικο...«ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ευάγγελου Μ. Μαρινάκη

Προέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΣ

Την Εφημερίδα «GOAL NEWS»

Δια της παρούσης ηλεκτρονικής εξωδίκου δηλώσεως σας αναφέρουμε ότι το δικηγορικό γραφείο ΣΟΦΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ εκπροσωπεί δικαστικώς και εξωδίκως τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και έχει αναλάβει την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων του.

Μέσω της έντυπης μορφής της εφημερίδας σας, με διαρκείς και συνεχείς αναφορές στο πρόσωπο του εντολέως μας, προβαίνετε σε δημοσίευση και αναπαραγωγή δυσφημιστικών γι΄ αυτόν δημοσιευμάτων, τα οποία προκαλούν αδιαμφισβήτητη και βάναυση προσβολή της τιμής και της υπόληψής του.

Με την παρούσα σας καλούμε όπως απέχετε από κάθε πράξη διάδοσης και αναπαραγωγής αναληθειών, ανακριβειών και μυθευμάτων, που ουδεμία σχέση έχουν με τη δικογραφία, ενώ επιχειρείτε, ματαίως βέβαια, να δημιουργείτε στρεβλή εικόνα ως προς τα αληθή περιστατικά.

Περαιτέρω, σας καθιστούμε γνωστό, ότι έχετε υποπέσει σε βαρύτατη αξιόποινη πράξη παραβίασης ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, η οποία καλώς γνωρίζετε ότι τιμωρείται από τις κείμενες διατάξεις, ενώ έχουμε λάβει τη ρητή και ειδική εντολή και πληρεξουσιότητα να ασκήσουμε κάθε εκ του Νόμου προβλεπόμενο ένδικο μέσον εναντίον σας. Η μη συμμόρφωση στην, διά της παρούσης ηλεκτρονικής εξωδίκου δηλώσεως, πρόσκλησή μας, συνιστά απόπειρα εξαναγκασμού σε ανοχή της προσβολής, η οποία τιμωρείται κατά τις οικείες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα, και για την οποία επιφυλασσόμεθα παντός εν γένει νομίμου δικαιώματος του εντολέως μας.

ΟΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

ΣΟΦΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Θεμιστοκλής Ι. Σοφός

Δεν υπάρχουν σχόλια: