30.6.11

"Έδειρε" τον Χατζηδάκη...


Θερμό επεισόδιο μεταξυ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Κωστή Χατζηδάκη σημειώθηκε το πρωί στη Βουλή, κατά την διάρκεια της συζήτησης για την επικύρωση του εφαρμοστικού νόμου του μεσοπρόθεσμου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Χατζηδάκης στο τέλος της ομιλίας του ξεκαθάρισε ότι... η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τον εφαρμοστικό νόμο, αλλά έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την επιτυχία των αποκρατικοποιήσεων και του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου.

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Βενιζέλου, ο οποίος δήλωσε «κατάπληκτος απο αυτό που είπε ο κ. Χατζηδάκης» και αναρωτήθηκε: «Πως εκφράζει ανησυχία η ΝΔ για κάτι που τελικά δεν θα ψηφίσει;».

Ανταπαντώντας ο γαλάζιος πρώην υπουργός αναρωτήθηκε «πως απαιτείτε απο τη ΝΔ να συμφωνήσει σε κάτι που κι εσείς διαφωνείτε;» και συμπλήρωσε: «Είμαι υπερ της συναίνεσης, αλλά για το σωστό».

Στην συνομιλία αυτή παρενέβη ο βουλευτής της ΝΔ Μανόλης Κεφαλογιάννης, ο οποίς ζήτησε απο τον υπουργό Οικονομικών να μην κάνει νουθεσίες στους βουλευτές της αντιπολίτευσης. «Τις παρατηρήσεις σας στους φοιτητές σας» σχολίασε ο κ. Κεφαλογιάννης και πρόσθεσε: «Η αλλαζονία είναι κακός σύμβουλος».

Στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ απάντησε ο κ. Βενιζέλος ο οποίος είπε ότι «εδώ και 20 χρόνια δεν διαδάσκω σε κάνενα Πανεπιστήμιο», συμπληρώνοντας με νόημα: «Ελπίζω η ακαδημαϊκή μου ιδιότητα να μην είναι μειονέκτημα»...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: