30.6.11

Σκανδαλίδης: Πιθανή η συνεργασία παρακρατικών με τα ΜΑΤ...


Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας παρακρατικών με τις δυνάμεις των ΜΑΤ κατά τις χθεσινές διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας σήμερα στην... πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του Σκάι, λέγοντας πως εάν πράγματι υπάρχει τέτοιος μηχανισμός τότε θα πρέπει να εξαρθρωθεί.
Ο κ.Σκανδαλίδης κληθείς να σχολιάσει τα χθεσινά επεισόδια και τα βίντεο που δείχνουν άνδρες των ΜΑΤ να περιθάλπουν και να φυγαδεύουν κουκουλοφόρους μπροστά από τη Βουλή, είπε πως "η χθεσινή ημέρα έβγαλε στην επιφάνεια ένα παλιό πρόβλημα".

"Το ερώτημα είναι αν πράγματι η αστυνομία έχει ένα δίκτυο ανθρώπων που χρησιμοποιεί στις διαδηλώσεις. Αν πράγματι υπάρχει πράγματι τότε πρέπει να εξαρθρωθεί...το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο" τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επισημαίνοντας ωστόσο τις "δυσκολίες" που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο,το αστυνομικό εγχείρημα δυσχεραίνεται καθώς από τη μια τίθεται το ζήτημα της προστασίας της ελευθερίας και της έκφρασης, η προστασία της περιουσίας και η καταστολή της πραγματικής βίας.

Χαρακτήρισε δε, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, ως άνθρωπο με δημοκρατική παράδοση και ευαισθησία και εκτίμησε ότι θα πράξει τα δέοντα.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: