3.6.11

Γρονθοκόπησαν τον Μέσι...


Μια πολύ δύσκολη κατάσταση πέρασε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη, καθώς δεν περίμενε ότι το γεύμα με φίλους του σε μαγαζί της Αργεντινής θα εξελισσόταν σε περιπέτεια (δείτε εδώ το βίντεο), που ευτυχώς δεν είχε ... χειρότερες συνέπειες...

Πιο συγκεκριμένα, καθώς έβγαζε φωτογραφίες και υπέγραφε αυτόγραφα για τους θαυμαστές του στο Ροζάριο, δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και έφυγε. Ο Μέσι τα έχασε και δεν αντέδρασε στην επίθεση που δέχθηκε, ενώ οι άνθρωποι, που βρίσκονταν στο μπαρ, τον περιποιήθηκαν και διαπίστωσαν ότι δεν έχει σοβαρά τραύματα.

Κάποιοι από τους μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο άνθρωπος που επιτέθηκε στον Σούπερ Σταρ της Μπαρτσελόνα, είναι γνωστός οπαδός της Ροζάριο Σεντράλ και αυτό συνέβη διότι ο Μέσι υποστηρίζει τη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Μιλώντας στην "Ole", προσπάθησε να μειώσει την σημασία του περιστατικού: «Δεν αισθάνθηκα τίποτα, ούτε αντέδρασα, μετά έμαθα ότι μεγαλοποιήθηκε στα μέσα το περιστατικό. Δεν συνέβη τίποτα σπουδαίο».
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: