27.6.11

ΑΓΡΙΝΙΟ: Ποιος θα "μαζέψει" τον παπά και το κοινόβιό του;



ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΣΕ ΕΠΑΙΤΕΙΑ...
Νέο επεισόδιο με τον ιερέα που σκανδαλίζει το πανελλήνιο. Αστυνομικοί προσήγαγαν δυο ανήλικες, για επαιτεία. Η μία κόρη του ιερά και η δεύτερη κόρη μιας από τις δυο γυναίκες που μαζί με τα παιδιά τους συζούν μαζί του στο Αγρίνιο. Ανάλογο περιστατικο είχε... γίνει και στην Πάτρα και το είχε αποκαλύψει η εφημερίδα "Κόσμος".

Σαν να μην τρέχει τίποτε, ο ιεράς που έχει γίνει «πέτρα του σκανδάλου» στο πανελλήνιο, συνεχίζει να προκαλεί με την συμπεριφορά του. Αυτή τη φορά μια νέα εξέλιξη αποκαλύπτει η εφημερίδα «Συνείδηση» του Αγρινίου, αφού πριν από λίγες μόλις εβδομάδες, δυο ανήλικα κορίτσια, προσήχθησαν στο Β' Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου, μετά από καταγγελία, για επαιτεία, αφού πωλούσαν σε καταστήματα, πλησίον της εθνικής οδού, στο ύψος της αερογέφυρας κεριά και λιβάνι.
Οι αστυνομικοί ειδοποίησαν τις μητέρες των δυο ανηλίκων οι οποίες εμφανίστηκαν στην Αστυνομία και υποστήριξαν πως ήταν μαζί με τα παιδιά, αλλά απομακρύνθηκαν για λίγο. Η μια είναι η σύζυγος του ιερέα και η δεύτερη γυναίκα υποστήριξε ότι οικονομικοί λόγοι την οδήγησαν στο να πουλά κεριά και λιβάνι, εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι διαζευγμένη.
Δυστυχώς, και παρά τον θόρυβο που έχει προκληθεί, ο ιεράς συνεχίζει να προκαλεί και οι μητέρες που άφησαν τα σπίτια τους για να ζήσουν μαζί του, θέτουν σε κίνδυνο τα ίδια τους τα παιδιά! Άραγε ποιος θα απολογούνταν εάν συνέβαινε κάποιο ατύχημα στην εθνική οδό;
Να θυμίσουμε πως κατά του ιερέα έχουν κινηθεί δυο γνωστοί επαγγελματίες του Αγρινίου, που καταγγέλλουν πως τα παιδιά τους από την στιγμή που έφυγαν από το σπίτι, έχουν γίνει αγνώριστα: Δεν μπορούν να τα δουν, τους συμπεριφέρονται σαν να είναι ξένοι και φτάνουν στο σημείο να επαιτούν, όπως αποκάλυψε η «Συνείδηση», αλλά και όπως έχει καταγγελθεί και σε άλλες περιπτώσεις παλιότερα, σε διάφορες περιοχές του νομού.
Ο Μητροπολίτης έχει διαμηνύσει στον ιερέα να βρει λύση, αλλά αυτό όπως φαίνεται δεν πρόκειται να συμβεί. Η κατάσταση απαιτεί πλέον κινητοποίηση, απ'όλους τους αρμοδίους...
www.dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: