7.6.11

Αμερικανός γερουσιαστής «τουιτάρε» το εσώρουχό του...


Με δάκρυα στα μάτια ο Άντονι Γουάινερ, ο δημοκρατικός γερουσιαστής στο Αμερικανικό κογκρέσο, παραδέχθηκε ότι πράγματι έστειλε μια κοντινή φωτογραφία του εσωρούχου του μέσω του Twitter σε μια νεαρή γυναίκα. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ... δεν πρόκειται να παραιτηθεί.
Επίσης παραδέχθηκε ότι είχε "ακατάλληλες" συνομιλίες μέσω διαδικτύου με άλλες γυναίκες.

Ο Γουάινερ αρχικά είχε υποστηρίξει ότι ο λογαριασμός του στο Twitter έγινε στόχος χάκερς, όμως χθες παραδέχθηκε ότι αυτό δεν ήταν αλήθεια και πως χρησιμοποίησε αυτή τη δικαιολογία επειδή "πανικοβλήθηκε".

"Ντρέπομαι βαθύτατα για τις πράξεις μου" δήλωσε με δάκρυα στα μάτια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε για το συγκεκριμένο ζήτημα και ζήτησε συγνώμη για τον πόνο που προκάλεσε στην οικογένειά του, τους συνεργάτες του και τους υποστηριχτές του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, σκόπευε να στείλει μια φωτογραφία του, φορώντας το εσώρουχό του, μέσω άμεσου μηνύματος στο Twitter. Όμως κατά λάθος απλά την τουίταρε με αποτέλεσμα να την δουν όλοι όσοι ήταν στις επαφές του.

"Μόλις κατάλαβα τι έκανα πανικοβλήθηκα. Την κατέβασα και είπα ότι έπεσα θύμα χάκερς" είπε ο Γουάινερ και παραδέχθηκε ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχει ανταλλάξει φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου με άλλες έξι γυναίκες, διευκρινίζοντας ότι ποτέ του δεν συνευρέθηκε με καμία από αυτές.

Ο Αντονι Γουάινερ, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Χούμα Άμπεντιν στενή συνεργάτη, την περσινή χρονιά, της Αμερικανίδας ΥΠΕΞ Χίλαρι Κλίντον, θεωρείτο ως βέβαιο ότι θα ήταν υποψήφιος για τη θέση του δημάρχου της Νέας Υόρκης στις εκλογές του 2013.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: