19.6.11

Χρυσές δουλειές ετοιμάζει η Αθηνά στο Σκορπιό...


Σε ένα χλιδάτο και κοσμοπολίτικο θέρετρο μετατρέπει η Αθηνά Ωνάση τον Σκορπιό, όχι μόνο για να το απολαμβάνει η ίδια αλλά όλοι οι εκπρόσωποι του διεθνούς jet set, που θέλουν να ... περάσουν μαγευτικές διακοπές στην Ελλάδα.

Η Αθήνα Ωνάση σίγουρα δεν σκέφτεται καθημερινά πώς να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, αλλά εκπρόσωπός όταν ρωτήθηκε για την αξιοποίηση του Σκορπιού απάντησε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες προκειμένου να γίνει ο ελληνικός παράδεισος όλων των διασημοτήτων του κόσμου. Η κίνηση αυτή της Αθηνάς, όχι μόνο επιχειρηματικά για την ίδια είναι ιδανική, αλλά και θα βοηθήσει και στην προβολή της χώρας μας.

Όπως αναφέρει η «Espresso της Κυριακής» ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες μεταμόρφωσης του Σκορπιού.

Εργολάβοι, πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες και εργάτες έχουν επιστρατευτεί προκειμένου το νησί του αείμνηστου Έλληνα Κροίσου να πάρει γρήγορα τη νέα μορφή του. Το επιτελείο που έχει αναλάβει την αποπεράτωση των έργων είναι της απόλυτης εμπιστοσύνης του ζευγαριού, καθώς είναι στενοί φίλοι του Αλβάρο. Μάλιστα, επισκέφτηκαν τον Σκορπιό στις αρχές Ιουνίου και περιηγήθηκαν σε κάθε γωνιά του.

Έλεγξαν εξονυχιστικά όλες τις εγκαταστάσεις προκειμένου να συντάξουν μελέτες για τη διαμόρφωσή τους, ενώ κατέγραψαν ακόμη και τους δρόμους που απαρτίζουν το οδικό δίκτυο του Σκορπιού.
metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: