5.6.11

Στέψη ή παράταση;...


Να πετύχει στο ΟΑΚΑ ότι δεν κατάφερε στο τρίτο τελικό θέλει ο Παναθηναϊκός, δηλαδή την τρίτη νίκη στη σειρά, η οποία θα τον «στέψει» πρωταθλητή Ελλάδας για 32η φορά στην ιστορία του.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη με... ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη μείωση της σειράς σε 2-1 θα τα παίξει όλα για όλα για να πάει στο πέμπτο ματς στο ΣΕΦ.

Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν στο ΟΑΚΑ να... αποτινάξουν το άγχος που δημιουργήθηκε από τη μείωση σε 2-1 και να πανηγυρίσουν στην έδρα τους τον 9ο διαδοχικό τίτλο.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα καθώς και ο Στράτος Περπέρογλου ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και είναι έτοιμος.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός, θα προσπαθήσει να επαναλάβει τον «άθλο» της 12ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, όταν πέρασε νικηφόρα από το ΟΑΚΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη πάση θυσία, προκειμένου να στείλουν τη σειρά σε πέμπτο και τελευταίο αγώνα και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στην έδρα τους.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, με εξαίρεση τις γνωστές απουσίες των Νεστέροβιτς, Νίλσεν, και Βασιλόπουλο μπορεί να υπολογίζει σε όλους του παίκτες του.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: