6.6.11

Ποιος είναι ο Μιχελάκας?...


Ξεσπαθώνει η Έλσα...
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο της κυβέρνησης, ακόμα και αν τεθεί κομματική πειθαρχία από τη ΝΔ για την καταψήφισή του, άφησε εκ νέου η βουλευτής της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου, φέρνοντας ακόμα πιο κοντά το... σενάριο διαγραφής της απο τη γαλάζια παράταξη!

«Εγώ την θέση μου την έχω εκφράσει, με πολύ περίσκεψη και μέγιστη αναφορά στη συνείδησή μου», δήλωσε η βουλευτής Αργολίδας, ενώ θύμισε μια παλαιότερη παρέμβασή της. «Δεν έχω διαβάσει τους όρους του Μεσοπρόθεσμου ακόμα. Περιμένω να το διαβάσω κι αυτό και όλα τ' άλλα. Είναι νωρίς να βάζουμε κόκκινες και κίτρινες και πράσινες γραμμές. Θα πράξω κατά συνείδηση» είχε πει με νόημα.

Κατά την διάρκεια της συνομιλίας της με το Parapolitika πάντως η κ. Παπαδημητρίου αναρωτήθηκε "με ποια ιδιότητα ο κ. Μιχελάκης εξέφρασε θέση για την κομματική πειθαρχία"!

Σημειώνεται ότι Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας το πρωί στο real fm ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο. «Συνυπογραφή στο λάθος δεν πρόκειται να υπάρξει. Εμείς προτείναμε επαναδιαπραγμάτευση. Όλοι οι Ευρωπαίοι ξέρουν και έχουν στα χέρια τους το Ζάππειο ΙΙ. Με αυτές τις θέσεις θα πάει στην Ευρώπη ο Αντώνης Σαμαράς». Τόνισε και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: