15.6.11

Παραπλανηθείς Χαρδαβέλας...

Αγιογράφησε τον εισαγγελέα Σανιδά, που κατεξευτέλισε τη Δικαιοσύνη κι ήταν απόλυτα διαπλεκόμενος με την πολιτική εξουσία. Τον "εφευρέτη" των "παραπλανηθέντων υπουργών" ...
Μιλάμε για θράσος. Και του Σανιδά, που τολμάει σήμερα να γράφει για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, όταν σαν εισαγγελέας, όπως είπε και ο παριστάμενος πρώην εισαγγελέας, Νίκος Καρπετάς, "την κατεξευτέλισε" .
Αλλά και...

του Χαρδαβέλα-μέγα θράσος. Τον ανυποψίαστο μας παριστάνει; -που μας παρουσίασε το Σανιδά σαν ένα θαρραλέο δικαστικό λειτουργό.
"Θα 'χει συνειδησιακά προβλήματα" , είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τσούκαλης, που τον περιέγραψε σαν ένα δικαστή απόλυτα διαπλεκόμενο με την πολιτική εξουσία.
Απαράδεκτος ο Χαρδαβέλας, που, παρά το μπαράζ των επιθέσεων από τους καλεσμένους του, προσπαθούσε να τον προστατεύσει, λέγοντας "δεν είναι παρών ο άνθρωπος" .
Καλά, ο ρεπόρτερ-ερευνητής, δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν την εποχή του Ρουσόπουλου; Ούτε τις παρεμβάσεις του Σανιδά προς τους κατωτέρους του εισαγγελείς-που τους έφτασε μέχρι παραίτηση-πιέζοντάς τους να μη στείλουν τη δικογραφία για το Βατοπέδι στη Βουλή;
Ούτε για το εφεύρημα του Σανιδά, "περί παραπλανηθέντων υπουργών" , δεν είχε ακούσει τίποτα;
Μάλλον. Γι' αυτό το 'παιξε απόψε "παραπλανηθείς ρεπόρτερ" ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: