6.6.11

Η Πάφος «σηκώνει» τα μανίκια για το καλοκαίρι


Πάφος: Αποφάσεις για μια ανέφελη τουριστική περίοδο έλαβε η Εκτελεστική Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής Κομμάτων και Οργανώσεων Πάφου (ΣΕΚΟ), η οποία συνήλθε το περασμένο Σάββατο.
Το αντιπροσωπευτικό όργανο της επαρχίας αποφάσισε να αναλάβει συντονιστικό ρόλο και σε θέματα καθημερινότητας κατά τους επόμενους μήνες, ώστε όλα να...

λειτουργήσουν στην εντέλεια για την εικόνα της επαρχίας ως τουριστικού προορισμού επιπέδου.

Μετά τη διαπίστωση ότι το φετινό καλοκαίρι θα σηματοδοτήσει μια σχετική ανάκαμψη στον τουριστικό τομέα μετά από μια ολέθρια τριετία για τον τουρισμό της Πάφου, οι φορείς της επαρχίας αποφάσισαν να προχωρήσουν αμέσως σε ενέργειες και παρεμβάσεις, οι οποίες θα καθιστούν σαφή αυτή την αναστροφή του κλίματος.

Για τον σκοπό αυτό, οι επιτελείς του οργάνου αρχίζουν από την εβδομάδα αυτή νέο κύκλο διαβουλεύσεων με την αεροπορική εταιρεία Ryan Αir, ώστε να «φιξαρισθεί» το πτητικό της πρόγραμμα στο Αεροδρόμιο Πάφου.

Μετά την πρόσφατη επισημοποίηση της συμφωνίας του αεροπορικού κολοσσού χαμηλών ναύλων με την κυβέρνηση και τους τοπικούς φορείς για έναρξη δρομολογίων από και προς την Πάφο από τον ερχόμενο Οκτώβριο, οι φορείς της επαρχίας και οι αρμόδιοι της αεροπορικής εταιρείας ξεκινούν από την εβδομάδα αυτή επαφές για να εξειδικευθεί το πτητικό πρόγραμμα με τρόπο που να εξυπηρετεί λειτουργικά τους επισκέπτες, αλλά και καλύτερα τη διεθνή εικόνα της Πάφου.

Παράλληλα, η ΣΕΚΟ αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο της, δήμαρχο Πάφου, Σάββα Βέργα, για να αρχίσει άμεσα διαβουλεύσεις και επαφές με όλες τις παράλιες αρχές της επαρχίας Πάφου καθώς και με τα εμπλεκόμενα κρατικά τμήματα για ζητήματα καθαριότητας, ευπρεπισμού των παραλιών και της εικόνας που πρέπει να εκπέμπει η επαρχία Πάφου στους καλοκαιρινούς επισκέπτες. Η πτυχή αυτή θεωρείται από τους τοπικούς φορείς ως μείζονος σημασίας για την αποκατάσταση του καλού ονόματος της Πάφου ως προορισμού επιπέδου, γι’ αυτό και αποφασίσθηκε να υπάρξει ένας συντονισμός με κάθε τοπική αρχή ξεχωριστά για μια κοινή θετική αντιμετώπιση των ζητημάτων αυτών διαρκούσης της θερινής περιόδου.
http://www.philenews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: