13.6.11

Βροχές και σήμερα...


Σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά το απόγευμα προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από...

βόρειες διευθύνσεις μέχρι 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν στα γύρω ορεινά της Θεσσαλονίκης. Ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Την Τρίτη θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα πελάγη τοπικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: