24.6.11

«Δεν μας αγγίζει ο πόλεμος λάσπης»...


Ο Γιάννης Μώραλης είπε πριν από την παρουσίαση του ποδοσφαιριστή "Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσίαση σας. Θα πει δύο λόγια ο νέος μας ποδοσφαιριστής, θα κάνει μια νέα τοποθέτηση ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης για τη... νέα μεταγραφή και στην συνέχεια θα δεχθεί ερωτήσεις»

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα. Είναι τιμή για μένα», ανέφερε σχετικά ο Σέρβος.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: "Η μεταγραφή του Φέισα είναι η τέταρτη. Όπως είχα δηλώσει και στο παρελθόν, ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί. Ήδη όπως σας είπα βρισκόμαστε στην τέταρτη μεταγραφή και θα συνεχίσουμε. Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού συνεχίζεται και ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Πιστεύω πως οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό και ο στόχος θα είναι εφικτός. Από εκεί και πέρα, ο σχεδιασμός συνεχίζεται και δεν επηρεαζόμαστε από την επικαιρότητα. Έχουμε βάλει τους στόχους μας και συνεχίζουμε στην ίδια πορεία"

Στις πρώτες ερωτήσεις για τη μεταγραφή, ανέφερε:

«Έχει ταλέντο και υπόσχεται πολλά για το μέλλον. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για έναν παίκτη που στο παρελθόν έχει δείξει καλά στοιχεία, περιμένουμε πολλά και περιμένουμε πως θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας»

Για το αν θα πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός μεταγραφή ...αεροδρομίου: «Η σημερινή μεταγραφή, αν μπείτε σε διάφορα sites και δείτε dvd θα διαπιστώσετε πως είναι μια τεράστια μεταγραφή. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν παίκτες που έχουν προταθεί και παίκτες που ξέρουν οι ειδικοί. Υπήρξαν παίκτες που ήρθαν στο αεροδρόμιο, πήγαν μόνο οι δημοσιογράφοι και ήταν εξαιρετικοί. Η σημερινή μεταγραφή έχει την υπογραφή του Βαλβέρδε, του Κοβάσεβιτς και του Μαθία».

«Τα επικοινωνιακά κέντρα ξεκίνησαν τον «πόλεμο»

Στην συνέχεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τοποθετήθηκε επίσημα για τα ύποπτα ματς, τονίζοντας πως η υπόθεση δεν αφορά, ούτε αγγίζει τον Ολυμπιακό και τον ίδιο προσωπικά:

«Η υπόθεση των στημένων αγώνων, ούτε μας αφορά, ούτε μας αγγίζει. Όσον αφορά στην πρόταση άσκηση δίωξης απέναντί μου δεν υπάρχει κανένα νέο στοιχείο. Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα, που ξεκίνησαν τον «πόλεμο» και είχαν πετάξει λάσπη τον Φλεβάρη κατά του Ολυμπιακού, τα ίδια ξεκίνησαν και τώρα το ίδιο πράγμα».
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: