2.6.11

Φταίνε όλοι πλην του Άκη για τις μίζες!...


Συνωμοσία εναντίον του έχει ανακαλύψει ο πρώην υπουργός κ. Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν προαποφασίσει να τον παραπέμψουν για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Και επιχειρεί να... περάσει στην αντεπίθεση, καταθέτοντας ενώπιον των μελών της προανακριτικής επιτροπής που ερευνά την υπόθεση των υποβρυχίων αφήνοντας μεταξύ άλλων αιχμές για τους παλιούς του συντρόφους αλλά και για τον σημερινό πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός είπε πως «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν προαποφασίσει να με παραπέμψουν στην δικαιοσύνη πριν κάν με ακούσουν και να αθωώσουν όλους τους υπόλοιπους» ενώ επανέλαβε πως πρέπει να κληθούν τα μέλη του ΚΥΣΕΑ που αποφάσισαν να υλοποιηθεί η αρχική σύμβαση για να καταθέσουν στην επιτροπή.
Σε αυτό το σημείο μάλιστα ο πρώην υπουργός είπε πως « μέλος του ΚΥΣΕΑ εκείνης της εποχής ήταν και ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μπορεί να απουσίαζε από εκείνη την συνεδρίαση είχε όμως διαβάσει τον σχετικό φάκελο και δεν εξέφρασε καμία αντίρρηση».

Επιπροσθέτως, ο κ. Τσοχατζόπουλος άφησε σαφείς αιχμές για την πρακτική να περιοριστεί η έρευνα μόνο στο δικό του πρόσωπο συμπληρώνοντας ότι «η έρευνα πρέπει να επεκταθεί σε όλα τα πρόσωπα που παρέλαβαν και τροποποίησαν την σύμβαση όπως άλλωστε ήταν και η αρχική παραγγελία της εισαγγελέως».

Επιπλέον, ο πρώην υπουργός ισχυρίστηκε ότι όλα τα ακίνητα έχουν αποκτηθεί νόμιμα. Η κατάθεση του κ. Τσοχατζόπουλου ξεκίνησε στις 14.30 ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις θα ολοκληρωθεί στις 20.00.
Να σημειωθεί πως αύριο Παρασκευή τα μέλη της επιτροπής θα συνεδριάσουν προκειμένου να συγκλίνουν στο τελικό πόρισμα που θα κατατεθεί την ερχόμενη Δευτέρα 06.06.2011.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: