10.6.11

Πλακώθηκε στις μπουνιές με τον Μπάμπη, ο Μιχελάκας...



Εθίγη ο Μιχελάκας, ως πολύ Μιχελάκας που είναι, όταν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου άφησε υπονοούμενα για το τρόπο που ασκούσε τη δημοσιογραφία πριν γίνει εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
Ο Μιχελάκας, ως πολύ Μιχελάκας που είναι, τσαντίστηκε και... του κλεισε του Μπάμπη το τηλέφωνο στα μούτρα.
'Οπως διαβάζουμε στο parapolitika.gr:

Έξαλλος ο Γιάννης Μιχελάκης σήμερα το πρωί, παρενέβη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Μπάμπη Παπαδημητρίου στο ΣΚΑΪ 100,3 για να απαντήσει και να διαψεύσει τις δηλώσεις της δημοσιογράφου Αλεξίας Κεφαλά, η οποία αναφέρθηκε στα όσα ο Γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν φέρεται να είπε την επομένη της συνάντησής του με τον Αντώνη Σαμαρά.


Σύμφωνα λοιπόν με την κ. Κεφαλά, δημοσιογράφο της γαλλικής Le Figaro και του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου Canal + ο Γάλλος πρωθυπουργός είπε: «Μα γιατί λέτε ότι θα χαμηλώσετε τους φόρους στην Ελλάδα, αφού ξέρετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε» και ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε «το κάνω για προεκλογικούς λόγους».

«Είναι ψευδές και ανυπόστατο και δεν έχει ειπωθεί ποτέ κάτι τέτοιο. Είμαι κάθετος σε αυτό το πράγμα», δήλωσε ο κ. Μιχελάκης παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά.

Και άρχισε ο χορός της ειρωνείας στο στούντιο, με τον ψύχραιμο Γ. Μιχελάκη να ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο κ. Παπαδημητρίου επέμεινε και ρώτησε τον εκπρόσωπο της ΝΔ εάν ήταν παρών στη συνάντηση, κάτι στο οποίο ο κ. Μιχελάκης απάντησε αρνητικά και ρώτησε εάν η κ. Κεφαλά ήταν παρούσα στην ενημέρωση του Φιγιόν προς τους δημοσιογράφους, επιμένοντας στο γεγονός ότι ένας τέτοιος διάλογος δεν συνέβη ποτέ.

Η κ. Κεφαλά απάντησε «όχι», επισημαίνοντας όμως ότι τα γαλλικά ΜΜΕ δεν έχουν παραπολιτικά ως κατηγορία στις ειδήσεις και ότι μία τέτοια είδηση δεν βγήκε για να βλάψει κάποιον.

Τότε ο κ. Παπαδημητρίου πήρε το λόγο και μίλησε για την... πληροφόρηση που έχει ο Γιάννης Μιχελάκης, με τον εκπρόσωπο της ΝΔ να του υπενθυμίζει ότι: «Παίρνω τηλέφωνο με την ιδιότητα του εκπροσώπου της ΝΔ και όχι εκείνη του δημοσιογράφου που προσπαθεί να ψαρέψει ειδήσεις και κάποια παραπολιτικά δεξιά και αριστερά, για να τα δώσει στο μέσο που εργάζεται».

Τότε ο κ. Παπαδημητρίου τον ρώτησε με ύφος... «Αυτό γιατί το λέτε; Ήταν κάτι που κάνατε στο παρελθόν, κ. Μιχελάκη;»

«Δε θα μπω σε προσωπική αντιδικία μαζί σας, κ. Παπαδημητρίου. Κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώσει αυτή η μαύρη προπαγάνδα» και έκλεισε στα μούτρα του Μπάμπη το τηλέφωνο...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: