9.6.11

Θα μας βαρέσουν και από πάνω...


Βρε ωραίο το δίδυμο του Σκάι! Όλοι το πρωί strike, εκτός από την Πρώτη Γραμμή οι οποίοι έβγαλαν κανονικά την εκπομπή. Και τους έστελναν μηνύματα τηλεθεατές και τους ρωτούσαν γιατί αυτοί δεν απεργούν. Και τι απαντούσαν; Κάντε... hear!

Το έριξε στην ίντριγκα για να το σώσει
Εξήγηση σούπερ ουάου Δημήτρη Οικονόμου: Δεν είναι (λέει) απεργία των δημοσιογράφων, αλλά των τεχνικών, του Σκάι δεν απεργούν. Εκσφενδόνισε με τσαμπουκαλεμένο ύφος στο κοινό. Και αμέσως μετά… άρχισε το ιντριγκαδόρικο σφυροκόπημα! Για τους «απέναντι» που μας βάζουν λέει ρολόι και είναι κονσέρβα. «Είναι έντιμο; Είναι σωστό; Για ''μ'' σας περνάνε!» έσκουζε ο presenter βροντερά ακολουθώντας το γνωστό και δοκιμασμένο, η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!

Τους μετρήσαμε έναν-έναν και δεν μας βγαίνει
By the way πάντως να του σφυρίξουμε τα νέα, γιατί προφανώς έβλεπε άλλα μόνιτορ! Και η Κοινωνία Ώρα Mega και ο Αυτιάς είχαν μόνιμα [Ε] στην οθόνη τους, ο δε Παπαδάκης δεν έπαιζε καθόλου και είχε σίριαλ το channel, η Νετ επίσης άλλο πρόγραμμα και όχι την ενημερωτική εκπομπή, ενώ… αν εννοούσε τα αντίπαλα ψυχαγωγικά, Μελέτη και Πάνω στην Ώρα είχαν συνεχόμενο το «Best of». So, σε ποιους αναφέρεται ο ζοχαδιασμένος presenter του Φαλήρου; Άβυσσος!

Ναι, τώρα θα φτιάξετε το μέσο όρο σας
Ωραίοι επίσης ήταν και οι ΚαραμεροΧαριτάτοι. Congratulations μάς κοροϊδέψατε! Το πήγαν με μαγνητοσκοπημένη εκπομπή, όπου στη διάρκεια έχωσαν μέσα και κάμποσα best of για να γεμίσουν. Για να χαμπαριάσετε δούλεμα, την Λίτσα Πατέρα προλογίζοντας την, είπαν για αλλαγή δεν θα την διακόψουν today και μας πέταξαν την κονσέρβα της… Ελλαδάρα! Το country της μούφας!

Τους δουλεύουν κι από πάνω
Δολοφονική λεπτομέρεια. Στο «10 με 1 μαζί» έπαιξαν τρομάρα τους – ως λάτρεις του ενημερωτικού – το απεργιακό δελτίο της ημέρας. Όλους τους είπαν, ΟΤΟΕ, λιμάνια, ΜΜΜ, την ΕΡΤ, τους everyone… εκτός από τους τεχνικούς της ιδιωτικής τηλεόρασης. Αυτούς τους ξέχασαν όλως τυχαίως!

Και μετά απορείτε με το αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι
Είναι εξαιρετικό πάντως αν το σκεφτείς. Πραγματικά! Ο κλάδος καίγεται, κάθε day και ένα λουκέτο και ένα κάρο τραγικά και όλοι τούτοι δεν απεργούν μαζικά. Και κλωτσάνε! Οι του Σκάι βγάζουν κανονικά ζωντανά και οι άλλοι σπάνε την απεργία με μαγνητοσκοπημένα. Υποδείγματα όλοι τους! Τα εύγε μας!

Ε, βέβαια η συμπαράσταση τσάμπα είναι
Κορυφαία η ατάκα του Καραμέρου στο φινάλε. «Τη συμπαράσταση μας σε όσους είναι στο δρόμο και αγωνίζονται»… Το είδαμε!
Tης Γιώτας Δημητρακοπούλου από τα "Opinions"

Δεν υπάρχουν σχόλια: