12.6.11

Στο ΚΑΤ ο Ν. Γωνιανάκης ...


Στο νοσοκομείο ΚΑΤ της Αθήνας διακομίστηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ο δημοφιλής Κρητικός λυράρης Νίκος Γωνιανάκης, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον καρπό, καθώς φέρει σοβαρό τραύμα.

Ο αγαπημένος Κρητικός καλλιτέχνης μεταφέρθηκε στο... νοσοκομείο Ρεθύμνου, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε ... για μια "παραγγελιά"!

Ο Νίκος Γωνιανάκης τα ξημερώματα του Σαββάτου έπεσε θύμα ένοπλης επίθεσης από τρεις δράστες - οι πληροφορίες τους θέλουν να κατάγονται από τα Λιβάδεια- έξω από το μαγαζί όπου νωρίτερα έκανε πρόγραμμα στην Σκαλέτα!

Οι δράστες προφανώς θυμωμένοι από το γεγονός ότι ο 54χρονος λυράρης αρνήθηκε να "παίξει" μία παραγγελιά τους ... τον γάζωσαν ενώ εκείνος ετοιμαζόταν να φύγει από το νυχτερινό μαγαζί ... και μία σφαίρα τον βρήκε στον..καρπό! Μάλιστα οι δράστες τον πυροβόλησαν στο χέρι για να μην μπορεί να ξαναπαίξει λύρα!

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην ΕΛΑΣ και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν μια σπασμένη τζαμαρία, περισυνέλεξαν 5 κάλυκες, 5 παραμορφωμένες βολίδες και 2 θραύσματα βολίδων, ενώ οι δράστες αναζητούνται!
cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια: