5.6.11

Πρώτη η Εθνική με ηγέτη τον Φετφατζίδη ...


Τα γκολ των Φετφατζίδη (6', 64') και Κ. Παπαδόπουλου (26') απέναντι στη Μάλτα έστειλαν την εθνική στην κορυφή του 6ου ομίλου.
Σε ένα όμορφο παιχνίδι για την ελληνική ομάδα στο Γ. Καραϊσκάκης, η νέα γενιά του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος απέδειξε ότι ... το μέλλον της ανήκει. Ο Φερνάντο Σάντος τους "έριξε" από την αρχή στο χορτάρι και δικαιώθηκε αφού νίκησαν τη Μάλτα με 3 - 1.

Η σθεναρή παρουσία της Μάλτα έδωσε το δικαίωμα στο Γιάννη Φετφατζίδη να πετύχει δύο γκολ και στον Κυριάκο Παπαδόπουλο να πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο στο στήθος. Ο αμυντικός της Σάλκε έγινε ο 31ος παίκτης που σκοράρει στο ντεμπούτο του με την Εθνική.
Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με βασικό σκοπό να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Αυτό ήρθε μόλις στο 8ο λεπτό, όταν ο Σπυρόπουλος έκλεψε την μπάλα, έδωσε στο Νίνη εκείνος πάσαρε στον Κατσουράνη που βγήκε ωραία στην πλάτη τού πρώτου, και στη συνέχεια βρήκε τον ελεύθερο Φετφατζίδη, που από την περιοχή με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια τα πράγματα για την Ελλάδα έγιναν απλά αφού είχαν το πάνω χέρι στο παιχνίδι και η ζωηρή παρουσία της Μάλτας στην αρχή της επανάληψης δεν ήταν ικανή να αναστρέψει το κλίμα...

Ελλάδα (Σάντος): Κωνσταντόπουλος, Σπυρόπουλος, Μόρας, Κ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης (70' Καφές), Νίνης (79' Χριστοδουλόπουλος), Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης (90' Μήτρογλου)

Μάλτα (Μπούτιγκιεγκ): Χογκ, Καρουάνα, Σκιμπέρας, Άγκιους, Ρ. Φένεκ, Μπογκντάνοβιτς (59' Κοέν), Μπρίφα, Μίφσουντ, Χάτσινσον (87' Π. Φένεκ), Σκέμπρι, Μπαγιάντα (80' Φάιλα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: