22.7.10

Ασκοπο «κρυφτούλι» ...

Εχουμε δει πολλούς κατηγορουμένους, κυρίως από την κάστα των «επωνύμων», να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγουν τη δημοσιότητα.

Και να βρίσκουν σ' αυτήν τους την προσπάθεια αρωγούς ακόμη και σε πρόσωπα δικαστικών λειτουργών, που δίνουν έως και παραπλανητικές πληροφορίες.

Κι ώς ένα βαθμό η...

απροθυμία ενός εμπλεκόμενου που βρίσκεται σε δυσχερή θέση να έρθει «αντιμέτωπος» με δημοσιογράφους είναι και κατανοητή και θεμιτή.

Αυτό που έγινε όμως προχθές με τον Γιάννη Αγγέλου, που είναι πολιτικό πρόσωπο, το οποίο μάλιστα δηλώνει, μέσω των συνηγόρων του πάντα, ότι θέλει να λάμψει η αλήθεια, ήταν ασύλληπτο. Το να παρακολουθούν οι άνθρωποί του τους δημοσιογράφους, που είχαν καλύψει όλες τις πιθανές εξόδους, προκειμένου να εντοπίσουν «ασφαλή» τρόπο διαφυγής του, το να παραπονιούνται ακόμη και σε δικαστές για την παρουσία μας στο Εφετείο, ξεπέρασε και τα όρια της υπερβολής.

Για να κάνουν στο τέλος μια τρύπα στο νερό, αφού και τον είδαν οι δημοσιογράφοι και πλάνο του τραβήχτηκε.

Και το μόνο που έμεινε ήταν οι αρνητικές για το πρόσωπο του κ. Αγγέλου εντυπώσεις, ο οποίος εμπλέκεται σε σκάνδαλο μεγατόνων και δεν ευθύνονται γι' αυτό οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ.
Κ.ΚΑΤ.
Πολιτικά παρασκήνια, enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: