
υπερβολικός αριθμός μοναχών που προέρχονται κυρίως από πανεπιστήμια.
Υποστήριξαν ότι στα παιδιά «γίνεται πλύση εγκεφάλου, μεταδίδοντας τους το μήνυμα ότι μπορούν να γίνουν άγιοι» .
Επίσης, ισχυρίστηκαν ότι πίσω από αυτές τις υποθέσεις κρύβονται «μεγάλα οικονομικά συμφέροντα», ενώ κατά τη διάρκεια του προσηλυτισμού απαγορεύουν στα παιδιά να λένε στους γονείς τους τι λένε με τους προσηλυτιστές.
Μιλώντας στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης από την Αθήνα, επιβεβαίωσε, μετά από έρευνα που είπε ότι έκανε, ότι η «καρδιά» του όλου συστήματος βρίσκεται στη Μονή Βατοπεδίου και δεν έχει καμία σχέση με το ευαγγέλιο και το χριστιανισμό.
Το κύκλωμα, είπε, ξεκινά από...
τα πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης, μέσω ενός εξομολόγου, ο οποίος δίνει όλες τις πληροφορίες για το υποψήφιο θύμα στον προσηλυτιστή.
Έτσι, πρόσθεσε, όταν το υποψήφιο θύμα πάει στο Βατοπέδι, ο αρμόδιος προσηλυτιστής «παριστάνει τον προφήτη λέγοντας στο θύμα του πράγματα από τη ζωή του» .
www.enimerwsi.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου