12.7.10

Νέες ξένες σειρές από 12/07/2010!...

Σήμερα κάνουν πρεμιέρα στην τηλεόραση νέες σειρές, νέοι κύκλοι επεισοδίων ενώ επανέρχονται κάποιες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!
*Η τηλενουβέλα ''Κορίνα, η Αγριόγατα'' αλλάζει ώρα και από τις 11.30 πλέον θα προβάλλεται κάθε μεσιμέρι στις 13.45 στο Star!
*Σήμερα στις 16.00 το απόγευμα θα προβληθεί η πρεμιέρα της νέας καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, ''Το Σπίτι της Καρδιάς μας'' (Home and Away) και θα προβάλλεται κάθε μέρα ενώ σε επανάληψη τα σαββατοκύριακα. Η...
σειρά εκτυλίσσεται σε μια παραλιακή πόλη που αποτελεί καλοκαιρινό θέρετρο. Η οικογένεια που παρακολουθούμε είναι οι Fletchers, οι οποίοι διευθύνουν το καλοκαιρινό θέρετρο «Summer Bay Caravan Park». Οι Fletchers εργάζονται μαζί με τα υιοθετημένα παιδιά του. Παρακολουθούμε την καθημερινότητά τους, τις χαρές, τις αγωνίες, τις ερωτικές απογοητεύσεις καθώς και τις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους.

*To Alter ,από σήμερα μπαίνει στο θερινό του πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει ξένες σειρές κάθε βράδυ από τις 21.45. Απόψε στις 21.45 θα προβληθεί η πρεμιέρα της νέας πετυχημένης κωμικής σειράς ''3Ο Rock'' με πρωταγωνιστές τους Τίνα Φέι και Άλεκ Μπόλντουιν!Η Λιζ Λέμον είναι υπεύθυνη του TGS with Tracy Jordan, μιας από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές που παίζεται κάθε Παρασκευή στο NBC. Κι έχει να αντιμετωπίσει τους συγγραφείς, που ο καθένας κουβαλάει τη δική του τρέλα, την πρωταγωνίστρια, η οποία αναζητά απεγνωσμένα λίγο περισσότερη προβολή αδιαφορώντας για το τίμημα, την ανύπαρκτη προσωπική της ζωή, τον μεγαλοδιευθυντή που χώνει την μύτη του παντού και, φυσικά, τον ίδιο τον Τρέισι Τζόρνταν!Στις 22.15 η νέα δραματική νεανική σειρά ''Friday Night Lights''! Στις 23.15 θα προβάλλεται η αδικοχαμένη σειράς φαντασίας ''Heroes'', μέχρι και τις 15/7 τα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου ενώ από τις 16/7 ο πολυαναμενόμενος δεύτερος κύκλος, ο οποίος αποτελείται από 11 επεισόδια, ας ελπίσουμε να προβάλλουν και τον τρίτο κύκλο! Έπειτα στις 00.15 η αστυνομική σειρά φαντασίας ''Psych'', ο Σον Σπένσερ, μεγαλώνοντας δίπλα στον αστυνομικό πατέρα του, αποκτά μια ασυνήθιστη ικανότητα: να παρατηρεί τα πάντα και να καταγράφει στο νου του ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Εκμεταλλευόμενος το χάρισμά του, ο Σον αποφασίζει να βοηθήσει την αστυνομία να επιλύσει ένα φόνο, με αποτέλεσμα να κριθεί ύποπτος για το έγκλημα. Προκειμένου να πείσει ότι δεν είναι ένοχος, παραδέχεται ότι είναι μέντιουμ και μπαίνει στην υπηρεσία της αστυνομίας. Με τη βοήθεια του φίλου του Γκας, καταφέρνει να λύσει τις πιο δύσκολες υποθέσεις, αντιμετωπίζοντας πάντα τον σκεπτικισμό των συναδέλφων του αστυνομικών. Μέχρι και τις14/7 ο πρώτος κύκλος σε επανάληψη ενώ από τις 15/7 θα προβάλλεται ο δεύτερος κύκλος, οποίος αποτελείται από 16 επεισόδια!Τέλος στις 01.15 θα προβάλλεται η σειρά επιστημονικής φαντασίας ''Eureka'' με τον Κόλιν Φέργκιουσον. Για πολλά χρόνια οι κυβερνήσεις του κόσμου στέλνουν τα πιο λαμπρά τους επιστημονικά μυαλά να ζήσουν στην ειδυλλιακή πόλη Eureka. Όμως, η σύγχρονη ουτοπία που έχουν φτιάξει, απειλείται από ένα σκοτεινό μυστικό. Όταν ο αστυνομικός Τζακ Κάρτερ αναλαμβάνει υπηρεσία στη Eureka, θα πρέπει να επαναφέρει την τάξη, που έχει διαταραχθεί έπειτα από ένα αποτυχημένο πείραμα. Οι κάτοικοί της θα τον κάνουν μέτοχο του μυστικού τους, και θα του ζητήσουν να μείνει μαζί τους.
Τα σαββατοκύριακα θα προβάλλεται στις 21.00 η κοινωνική σειρά ''Lipstick Jungle'' με την Μπρουκ Σιλντς και στις 22.00 η δραματική σειρά ''Mad Men'' με τον Τζον Χαμ.

*Από απόψε και κάθε βράδυ στις 23.00 από τον Ant1 Prime Series, θα προβάλλεται ο τέταρτος κύκλος της αστυνομικής σειράς ''Βοnes'' για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην σειρά πρωταγωνιστεί η Έμιλι Ντεσανέλ.

*Από σήμερα επανέρχεται η σειρά ''Baywatch'' και πάλι στις 16.00 και πάλι σε επανάληψη και πάλι από τον Alpha. Eνώ απόψε κάνει πρεμιέρα το νέο χορευτικό talent show ''Got to Dance''. Το Got To Dance είναι το μεγαλύτερο βρετανικό talent show και έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων τηλεθεατών, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, με το ιδιαιτέρως υψηλό επίπεδο των διαγωνιζόμενων και το εντυπωσιακό θέαμα που προσφέρει.Επαγγελματίες ή ερασιτέχνες χορευτές, κάθε ηλικίας, ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και διεκδικούν την πρώτη θέση, σε έναν συγκλονιστικό διαγωνισμό.Σκληρός ανταγωνισμός, έντονη προσπάθεια, μεγάλη αγωνία αλλά και εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες!
Στις 22.00 θα προβάλλεται η αστυνομική σειρά ''Ομάδα Κόμπρα 11'' ,η οποία λόγω χαμηλής τηλεθέασης άλλαξε ώρα και από τις 16.00 μεταφέρθηκε στην βραδινή ζώνη στις 22.00!

*Τέλος το Star από σήμερα ξεκινάει τις επαναλήψεις του από το μεσιμέρι με ξένες σειρές. Μετά το τέλος της Κορίνας, στις 15.15 θα προβάλλεται ο πέμπτος κύκλος της νεανικής σειράς ''Φίλοι για Πάντα'', στις 16.10 ο πρώτος κύκλος της νεανικής σειράς ''Gossip Girl'', στις 17.10 ο πρώτος κύκλος της νεανικής περιπετειώδες σειράς ''Πράκτορας στο.. Τσακ'', στις 18.00 ο έκτος κύκλος της σειράς μυστηρίου ''Ντετέκτιβ Μονk'' ενώ στις 18.50 προβάλλεται ήδη εδώ και μια εβδομάδα η νέα σειρά μυστηρίου ''Numb3rs''.
mediakanea.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: