2.4.09

Με τσαλακωμένο image...

Τόσα χρόνια μιλούσε, στηλιτεύοντας τη διαπλοκή. Και πολλοί τον πιστεύανε. Τώρα μοιάζει να 'ναι ταπεινός υπηρέτης της. Και επειδή δε θέλουμε να τον αδικήσουμε, όσο καιρό δούλευε στο MEGA και στον ALPHA, δεν είχε βγει κάτι προς τα έξω. Για προσωπικές παρεμβάσεις κλπ...
Ίσως, όμως, όταν έφυγε από τον ALPHA και βρέθηκε σε δύσκολη θέση να είδε τα πράγματα αλλιώς. Το τηλέφωνό του είχε σταματήσει να χτυπάει και η μόνη πρόταση, με πραγματικό ενδιαφέρον, ήταν από τον Κουρή και το Γιαννίκο. Ίσως τότε κάτι να άλλαξε μέσα του. Και να κατάλαβε πως για να επιβιώσει έπρεπε να γίνει όπως κι όλοι αυτοί (Ψυχάρηδες, Αλαφουζαίοι, Μπομπολαίοι, Βαρδινογιάννηδες) .
Και έτσι στο ρόλο που τον χρησιμοποιούσαν τα πρώην αφεντικά του σκέφτηκε να...

ξαναμπεί, αλλά τώρα κάνοντας ο ίδιος το αφεντικό.
Έκανε, όμως, ένα λάθος. Όλοι αυτοί, οι Μπομπολαίοι και οι Ψυχάρηδες, δεν είναι "βουτυρομπεμπέδες" . Δεν στέλνουν sms οι ίδιοι, αφήνοντας αποδεικτικά στοιχεία. Ο Χατζηνικολάου δεν το είδε καλά το έργο.
Τον Παπαγιάννη δεν τον ξέρουμε και δεν μας ξέρει. Αλλά στο χώρο της blogoσφαιρας μας έχει φερθεί έντιμα και με μπέσα και αυτό το αναγνωρίζουμε. Αντίθετα με το troktiko, που από την αρχή μας πολεμάει χυδαία και με αγοραίο τρόπο.
Ο Παπαγιάννης τσαλάκωσε το image του Χατζηνικολάου. Αυτό είναι γεγονός. Εμείς επίσης δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε με το Χατζηνικολάου. Και όσο και αν ενοχλείται από την αυστηρή κριτική μας, του φερόμαστε έντιμα. Μας έχουν έρθει εναντίον του δεκάδες e-mail με καταγγελίες. Δεν δημοσιεύουμε και δεν πρόκειται να δημοσιεύσουμε καμιά ανώνυμη καταγγελία. Στις επώνυμες βεβαίως είμαστε ανοιχτοί. Όπως και στον ίδιο το Χατζηνικολάου, που ό,τι κι αν πει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, εμείς θα το δημοσιεύσουμε.
NONEWS-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: