30.4.09

''Μαγειρέματα'' στην ΕΡΤ...


Μειώσεις μισθών, ανακατατάξεις, αλλά και συζητήσεις με πρόσωπα του δημοσιογραφικού χώρου γίνονται αυτό το διάστημα στην κρατική τηλεόραση, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη στελέχωσή της εν όψει της νέας χρονιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος της ΝΕΤ Μαρία Χούκλη, αλλά και το δίδυμο του Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου έχουν δεχθεί μείωση στο μισθό τους, στα πλαίσια των περικοπών που γίνονται σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα. Χαρακτηριστικό ήταν πριν από...

λίγο καιρό το δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, που ανέφερε ότι ο καθένας από τους δύο παρουσιαστές της εκπομπής ''Πρώτη Γραμμή'' λαμβάνει 35.000 μηνιαίως. Ωστόσο και οι τρεις αναμένεται να παραμείνουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους.

Οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης, όμως, φαίνεται ότι έχουν βάλει στόχο την ενίσχυση των δελτίων ειδήσεων και για να πετύχει αυτό, σκέφτονται όλες τις πιθανές λύσεις. Ακόμη και αυτήν της Πόπης Τσαπανίδου, η οποία, αν και σημειώνει εξαιρετικά ποσοστά τηλεθέασης απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη, το Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Βίκυ Καγιά, δεν θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά την εκπομπή ''Συμβαίνει Τώρα''. Το εάν θα παρουσιάσει δελτία, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, παραμένει άγνωστο.

Σε συζητήσεις όμως με την ΕΡΤ, βρίσκονται και δύο άλλα πολύ γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης. Η μία είναι η Ελλη Στάη, η οποία αναζητά τηλεοπτική στέγη εδώ και καιρό και η άλλη είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής του Ant1, ''Καλομελέτα κι Ερχεται'' Σοφία Αλιμπέρτη. Το όνομά της σε σχέση με το Ραδιομέγαρο ακούγεται εδώ και καιρό, όμως η ίδια, ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Παραδέχεται, ωστόσο, ότι θα ήθελε πολύ να κάνει μία βραδυνή εκπομπή τύπου ''Σεμίνας Διγενή'', καθώς το πρωινό ξύπνημα είναι κάτι που δεν αντέχει πλέον σε καμία περίπτωση.
www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: