4.4.09

Ποιος είναι ο "βρωμιάρης" ; ...

Πρώτη αποδοχή ήττας από το Χατζηνικολάου. "Εγώ έστειλα το sms" ...
Την πάτησε. Αναγκάστηκε να συρθεί σε μια ταπεινωτική επιβεβαίωση: Ναι, εγώ έστειλα το sms στον Παπαγιάννη, αλλά ο χαρακτηρισμός "βρωμιάρης" δεν αφορούσε τον Τριανταφυλλόπουλο, αλλά άλλο πρόσωπο.
Αλλά τώρα ποιος τον πιστεύει! ... Αφού ο Παπαγιάννης λέει αλήθεια ως προς το ένα σκέλος (το sms που είχε αποστολέα το Χατζηνικολάου) , γιατί να μη λέει αλήθεια και στο δεύτερο, ότι δηλαδή ο χαρακτηρισμός "βρωμιάρης" αφορούσε τον Τριανταφυλλόπουλο; Είναι αλήθεια λυπηρό να βλέπεις ένα δημοσιογράφο με την πορεία του Χατζηνικολάου να...

σέρνεται σ' αυτήν την ταπεινωτική ήττα. Να αποδέχεται υπό την πίεση των γεγονότων ότι αυτός έστειλε το sms και να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, λέγοντας πως δεν αποκαλούσε "βρωμιάρη" τον Τριανταφυλλόπουλο, αλλά άλλον. Ο Χατζηνικολάου αποδέχτηκε την πατρότητα του sms λίγες ώρες μετά την προβοκάτσια του "Τρωκτικού" . Ο θλιβερός Σωκράτης βγήκε και είπε πως το sms το έχει διαψεύσει ο Χατζηνικολάου και αποτελεί μαϊμουδιά του Παπαγιάννη. Τα 'χουμε ξαναπεί για το χυδαίο Σωκράτη. Ας μην σας κουράζουμε. Διαβάστε την ανάρτηση της επιβεβαίωσης:
Από το pressmme
Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: " ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ SMS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΜΑΚΗ" !
Πριν από λίγο λάβαμε e-mail από τον Ν. Χατζηνικολάου, ο οποίος μας απάντησε στα όσα αποκαλύψαμε περί του sms που είχε στείλει κάτι το οποίο παραδέχεται.
"Προς pressmme,
Το sms που δείξατε πράγματι το έστειλα στον Γιάννη Παπαγιάννη. Το έχω κρατήσει και εγώ στην μνήμη του κινητού μου. Το έστειλα και στα δυο κινητά του Γιάννη Παπαγιάννη. Ωστόσο ΔΕΝ αφορούσε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Αφορούσε άλλο πρόσωπο".
Σας ευχαριστώ.
Νίκος Χατζηνικολάου

Σ.Σ. Το κινητό που βλέπετε είναι το δεύτερο κινητό του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη. Το μήνυμα είναι σε κεφαλαία προφανώς λόγω διαφορετικού λογισμικού.

Σ.Σ.2. Η επιβεβαίωση της ύπαρξης του μηνύματος αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε αυτούς που υποστήριζαν ότι δεν υπήρχε sms και ότι αποτελούσε κατασκεύασμα δικό μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: