24.4.09

Χήτο, κρατάω φαλτσέτα...

Bασίλης Χήτος:"Με απείλησε με φαλτσέτα ο ανθυπαστυνόμος της ομάδας Ζ!.." ...
Από το kourdistoportocali.blogspot.com
Ενας απο τους πιο αξιόλογους αστυνομικούς συντάκτες, ο Βασίλης Χήτος (ΑΝΤ1), απο τα παληκάρια που κάνουν ρεπορτάζ και βγάζουν θέματα, δίχως να υποδύονται τα παπαγαλάκια, έζησε χθες στο Γαλάτσι μια απίστευτη περιπέτεια, μ έναν ανθυπαστυνόμο της ομάδας Ζ, που το επώνυμό του είναι Μάγκας.
Μιλήσαμε με τον Βασίλη Χήτο και μας εξιστόρησε την περιπέτειά του:"Xθες το απόγευμα και καθώς προσπαθούσα να ξεπαρκάρω στη περιοχή του Γαλατσίου, παρ ολίγο να πέσει πάνω μου ένας μοτοσικλετιστής. Τη τελευταία στιγμή φρέναρε και γλίστρησε, με αποτέλεσμα να...

κυλισθεί στην άσφαλτο. Υπήρξε μια ένταση και στη συνέχεια απομακρύνθηκα απο το σημείο με το αυτοκίνητό μου. Διαπίστωσα όμως οτι με ακολουθούσε. Πάρκαρα δεξιά σ ένα σημείο. Σταμάτησε πίσω μου και κατέβηκε απο τη μηχανή του κρατώντας μια φαλτσέτα. Εγω έβγαλα το πιστόλι (έχω νόμιμη άδεια οπλοφορίας) κι εκείνος άρχισε να με εκλιπαρεί κι έφυγε. Στο μεταξύ ειδοποίησε την Αμεση Δράση. Οταν έφτασαν στο σημείο ανακουφίσθηκα και σταμάτησα κανονικά. Εκείνος τότε άρχισε να φωνάζει "έχει όπλο, έχει όπλο" δημιουργώντας "κλίμα". Εδωσα τα στοιχεία μου κανονικά και στη συνέχεια πληροφορήθηκα ότι ο μοτοσικλετιστής ονομάζεται Μάγκας και είναι ανθυπαστυνόμος της ομάδας Ζ...Αυτό όμως που μου προκαλεί εντύπωση είναι η κατάθεση ενός συναδέλφου του, ο οποίος ισχυρίζεται ότι με καταδίωξαν!..Κι αυτό είναι πέρα για πέρα αναληθές. Φυσικά ο ανθυπαστυνόμος εξαφάνισε τη φαλτσέτα και άρχισε να ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα εγκατάλειψης απο τροχαίο, ενω με παρακολουθούσε σ όλη τη διαδρομή..."
Οσοι γνωρίζουμε τον Βασίλη και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, είμαστε πεπεισμένοι για την ειλικρίνεια του λόγου του. Οσο για τον ανθυπαστυνόμο Μάγκα, είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι κυκλοφορεί με αξεσουάρ μια φαλτσέτα.
Μήπως πρόκεται για καμιά νέα μόδα, κε Μαρκογιαννάκη μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: