24.4.09

ΟΣΦΠ: Γκαλέτι, ο επόμενος...


Το κύμα ανανεώσεων στον Ολυμπιακό συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Πέραν εκείνων που τα συμβόλαιά τους λήγουν, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να «δέσουν» έναν από τους ηγέτες της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι κλήθηκε σήμερα από τη διοίκηση των Πρωταθλητών για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του. Η συζήτηση με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό έγινε σε πολύ καλό κλίμα και υπάρχει αισιοδοξία πως το θέμα θα «κλείσει» θετικά!
Θυμίζουμε πως χθες, ο...
Μίχαλ Ζεβλάκοφ και ο εκπρόσωπος του Ντομί συναντήθηκαν για τον ίδιο λόγο με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο. Και σε αυτές τις περιπτώσεις αναμένεται αίσιο τέλος…

Με την ομάδα ο Γκαλέτι

Με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού προπονήθηκε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Θρασύβουλο στη Φυλή. Ο Αργεντινός τις προηγούμενες μέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, στο πλαίσιο του προγράμματος συντήρησης που ακολουθούν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές. Τώρα, τη θέση του πήρε ο Φερνάντο Μπελούτσι, χωρίς να υπάρχει ανησυχία για τον 25χρονο μέσο.

Από την πλευρά του, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε το ατομικό του πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο Ιεροκλής Στολτίδης εξετάστηκε από τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος διαπίστωσε ότι πάει πολύ καλά η πορεία της αποκατάστασής του. Ο 34χρονος ανασταλτικός χαφ πήρε άδεια και του δόθηκε ειδικό πρόγραμμα.

Στόχος της Σεβίλλης ο Βαλβέρδε

Αρκετά ψηλά στη λίστα των υποψήφιων προπονητών να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης βρίσκεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως αποκαλύπτει η «Marca» στο σημερινό της φύλλο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο νυν τεχνικός των Ανδαλουσιανών, Μανόλο Χιμένεθ, σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο. Οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι ο Χουάν Ραμόν Μόντσι (τεχνικός διευθυντής της Σεβίλλης) είχε προ δεκαημέρου τηλεφωνική επικοινωνία με τον μάνατζερ του Βάσκου, Ινιάκι Ιμπάνιεθ.

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του Βαλβέρδε για τον πάγκο της ισπανικής ομάδας έπαιξε η προ διετίας κοινή πορεία των Εσπανιόλ, Σεβίλλη στο Κύπελλο UEFA, που ήρθαν αντιμέτωπες στον τελικό της διοργάνωσης. Από τότε, ο Μόντσι έχει σημειώσει το όνομα του Βαλβέρδε, το οποίο είχε πέσει στο τραπέζι των υποψήφιων προπονητών μετά την αποχώρηση του Χουάντε Ράμος (Οκτώβρης 2007).

Εν τω μεταξύ, ο Βαλβέρδε φαίνεται πως τρενάρει τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό μέχρι να ξεκαθαρίσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας. Ο Βάσκος επιθυμεί να βεβαιωθεί ότι εν όψει της νέας σεζόν οι «ερυθρόλευκοι» θα ενισχυθούν σημαντικά. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο 45χρονος προπονητής θέλει έναν γκολκίπερ, έναν αριστερό μπακ, έναν τουλάχιστον κεντρικό αμυντικό, θεωρώντας δεδομένο ότι θα σταματήσει ο Αντζας, δύο αμυντικούς μέσους, με την αποχώρηση του Πατσατζόγλου, δύο ακραίους στα χαφ, ως εναλλακτικές λύσεις αν μείνει ο Λέτο και δύο φορ, με αποχώρηση του Νταρμπισάιρ, τον οποίο δεν υπολογίζει ιδιαίτερα.

Έρχονται για Πάρντο

Συνάντηση με τους μάνατζερ του Ούρκο Πάρντο ενδέχεται να έχουν άνθρωποι του Ολυμπιακού εντός της ημέρας. Οι εκπρόσωποι του Βελγοϊσπανού τερματοφύλακα της Ραπίντ Βουκουρεστίου τηλεφώνησαν χθες στους «ερυθρόλευκους» και ζήτησαν ραντεβού για σήμερα, υποστηρίζοντας ότι τα έχουν κανονίσει όλα για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του πελάτη τους. Πιθανότατα ο 26χρονος γκολκίπερ θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τους Πειραιώτες.

Όπως φαίνεται, το τετ-α-τετ των δύο πλευρών θα γίνει. Ωστόσο, οι υπογραφές μπορεί να καθυστερήσουν, αφού οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη ρουμανική ομάδα, προκειμένου να πάρουν τον πρώην πορτιέρο του Ηρακλή ως ελεύθερο ή με λιγότερα χρήματα. Πάντως, φαίνεται ότι είναι ζήτημα χρόνου να έχει αίσιο τέλος η συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία άνοιξε από το προηγούμενο καλοκαίρι.
Από www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: