23.4.09

Επιστολή-σοκ θύματος των συσσιτίων του Σωκράτη...



Καταγγελίες και στην Επιτροπή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος...
Ένας ηλικιωμένος που έφυγε από οίκο ευγηρίας και πήγε στο λεγόμενο "συσσίτιο της αγάπης" διαπομπεύτηκε χωρίς εκείνη τη στιγμή να το καταλάβει. Ένα συγγενικό του πρόσωπο από τη Φιλιππιάδα τον πήρε μετά από μερικές μέρες στο τηλέφωνο και του είπε:
-Ρε Γιώργο, που κατάντησες! Πήγες για ένα πιάτο φαΐ στο συσσίτιο;
Ο άνθρωπος τρελάθηκε. Και όταν ρώτησε το συγγενή του, γιατί...


του λέει αυτές τις κουβέντες, εκείνος του απάντησε πως τον είδε σε ένα βίντεο στο Διαδίκτυο.
Ο ηλικιωμένος έστειλε επιστολή στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ζητώντας την άμεση παρέμβασή της. Αντίγραφό της επιστολής έχει και το nonews-NEWS.
Πέρα, όμως, από την άθλια συμπεριφορά και τον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας από τους διοργανωτές του συσσιτίου, προκύπτει ένα ακόμη σοβαρό ζήτημα για το οποίο, όπως ήδη πληροφορούμεθα, υπάρχουν καταγγελίες στην Επιτροπή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος:
Πως είναι δυνατόν ένα blog που δεν έχει διαφημιστικά έσοδα και φυσικά οικονομικούς πόρους, να χρηματοδοτεί "συσσίτια" . Με τι λεφτά; Και από που; ...
Υ.Γ.1 Τιποτένιε, αλήτη και εκβιαστή Σωκράτη, δε φτάνει που εκβιάζοντας τον Καραμήτσο απέλυσες τον Μπόνιο, του ζητάς να ομολογήσει δημόσια πως απολύθηκε για να ικανοποιηθεί ο ανισόρροπος σαδοεγωισμός σου; Ένα. Δύο, δε βαρέθηκες να του χρεώνεις τζάμπα και βερεσέ του ανθρώπου, το blog το δικό μας;
Υ.Γ.2 Και συ ρε Καραμήτσο, πως έπεσες τόσο χαμηλά και υπέκυψες σ' αυτόν τον άθλιο και άπλυτο εκβιαστή; Κρίμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: